Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zlot zacząć już w piątek. Ja (tak jak i spora część Canonierki) zjadę dopiero w sobotę. W piątek przyjadą Ci co mogą i po sprawie.
Wersja do druku
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zlot zacząć już w piątek. Ja (tak jak i spora część Canonierki) zjadę dopiero w sobotę. W piątek przyjadą Ci co mogą i po sprawie.
Coś mi się zdaje, że ten zlot to będzie taki bardziej na siłę organizowany niż na chęci...
ja bym sie chetnie wybral tylko sam juz nie wiem kiedy ma sie odbyc ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
jesli padnie na 15-17 to bede na 100%, jesli wczesniej to kapa bo bede w gorach.. ale poczekajmy jak sie sytuacja rozwinie i sie zobaczy :mrgreen:
jak to mowia - gdzie polakow dwoch tam trzy zdania :lol: .. ale ja tam wierze, ze w koncu cos ustalimy 8-)
Albo: takich dwóch jak nas trzech to ni ma ani jednego :lol: ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubak82
nie wiem czemu ale to od razu skojarzylo mi sie z naszymi milosciwie panujacymi bracmi :lol: :wink:Cytat:
No to co robimy?? Ja sie dostosuje - Thorin:p
To moze w polowie miesiaca? 15-17 wrzesnia?
To może w połowie miesiąca.
Moze byc, wszystko jedno. Najwyzej mnie nie bedzie;-) ale faktycznie wrzesien to jest malo komfortowy miesiac bo:
a) niektorze jeszcze maja wakacje
b) niektorzy 15 zaczynaja sesje
Cytat:
Zamieszczone przez liquidsound
a niektorzy juz nie maja wakacji a do tego ucza sie i pracuja, i jakos daja rade :mrgreen: Widze ze coraz wiecej ludzi chetnych na 15-17, wiec ustalamy cos ? Nie licze na to ze ludzie sie zjada w piatek bo kto bedzie urlop na jakis tam zlot dawal pracownikowi ? proponuje sobota-niedziela, tak jak w zeszlym roku, termin 16-17 wrzesnia, kto jest za ? kto przeciw ? Liquidsound, liczymy na to ze bedziesz, lepiej sie spotkac w szerszym gronie.
No ja Ci thorin powiem ,ze tez pracuje i studiuje (dziennie o zgrozo). W weekendy gram impezy (zwykle w soboty) a w drugiej polowie myslalem o wyjezdzie gdzis z luba. Postaram sie byc, jak tylko dowiem sie o termin. Najwyzej pojawie sie w drugi dzien. Pozdrawiam
A ja Wam powiem tak: 16'tego foce ślub :mrgreen:
Zdecydowanie nie 16'tego :lol:
to metoda prob i bledow wrocilismy do pierwszej propozycji czyli niedzieli 17.IX. :lol:
mam nadzieje, ze wiekszosci nic wtedy nie wyskoczy :twisted:
Cytat:
Panie Zielony dlaczego panu zawsze wyskakuja sluby wtedy kiedy mnie sie zlotowac chce ? :)
Nie. To nie tak. To zloty wyskakują wtedy kiedy ja mam śluby :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Się zobaczy. W końcu jeszcze nic nie wiecie.
Zacznijmy 16 a 17 będzie kontynuacją, dla tych, którzy focą śluby.
Dobry pomysl. Ekipa zza miasta8-) przyjedzie 16tego, zaleja robaka, przenocuja a 17 poprawia z tymi co wczesniej nie mogli:-D
ee bo ja wiem... Rok temu to w niedziele po poludniu na placu boju juz nie bylo nikogo, caly zlot rozbil sie do godziny 13...
Thorin to w takim razie zostawiam caly ciezar przygotowania zlotu naTwoich barkach:mrgreen:
zadna nowosc ;) ktory to ja juz zlot organizuje/wsporganiuje ? :mrgreen:
No to czekamy na konkrety:-D
a o i prosze bardzo... http://canon-board.info/showthread.p...264#post206264
Odgrzeję kotleta, żeby nie rozpoczynać nowego wątku.
Panowie, chyba czas na wiosenno - letni zlocik ?
Popieram :-) Temat pojawił sie już na IRC-u, ale zdechł :-)
Tez jestem za, tylko gdzie ? Znowu Krakow ? Do Krakowa jezdzimy przeciez na jesien :)
Może Warszawa? Trzeba by uwiecznić Stadion Dziesięciolecia zanim go zaorają ;-)
Warszawa raczej nie, co tam robić..
Mimo wszystko mozna by rozdzielic ten watek, bo w koncu w temacie jest ubiegly rok ;)
Może Rospuda ? :) Temat na czasie, będzie okazja wyrobić sobie własne zdanie.
Można focić TIRy :) Złą organizację ruchu w mieście :) Ostatnio spychacze i robotników :) Dość popularne tematy w związku ze sprawą.
A tak na poważnie to raczej ptasiory, widoki i roślinki wchodzą w grę.
na IRCu padlo rowniez haslo 'Sandomierz' ;)
A może Kazimierz Dolny??
Może być Rospuda/Biebrza itd :) Lepiej Biebrza, bo tam coś jest :twisted: i da się dojechac ;)
brak tele, brak namiotu w ciapki, brak woderow, jak ptaki to odpadam :)
A moze Włoszczowa?? Dla krakusow i warszaffki bedzie latwo wojechac i po rowno:lol:
Ja w sumie jutro w stronę Kielc się udaje, więc może być ;) o ile mowa o tym weekendzie :)
Jak zwykle tysiąc pomysłów i żadnego kompromisu..cienko widzę.
Osobiście podoba mi się wątek Biebrzy i Rospudy ale Włoszczowa też może być.
My jesteśmy za Kazimierzem :)
Kazimierz może być - blisko mam :D są chaszcze nad Wisłą, są budynki jakieś tam. Po drugiej stronie Wisły zamek w Janowcu :)
Kazimierz Dolny albo Toruń !!! Inaczej siedze na dupie w W-wie :twisted: :wink:
I znów daleko ode mnie :(
Sandomierz który ktoś proponował też jest ok, Kazimierz też pasuje..
Pozdr
Artur
Zartowalem z ta wloszczowa:lol:
Kazimierz to zad... no nieważne, wolałbym Sandomierz, ale w ostateczności może być. Focić za bardzo nie ma co ale jest jakaś baza noclegowa (droga, bo droga, ale jest) i piwa można się bez problemu napić, do późnych godzin nocnych :-)
No to Sandomierz, poza tym w okolicy na pewno coś się znajdzie do zwiedzenia :) Ja też mam chyba daleko, no ale chyba nie o to chodzi, kraj nasz jeszcze nie jest taki duży..
Proponuję zlot w miejscowości Piątek ;-) To geometryczny środek Polski. Każdy kto mieszka na krańcach wschodnich, zachodnich, południowych lub północnych, będzie miał podobną odległość do pokonania. A czym bliżej centrum kraju tym radość większa :mrgreen: