kolejne 3
i wieksze
a kiedy zobaczę wasze zdjęcia chlopaki?
Wersja do druku
kolejne 3
i wieksze
a kiedy zobaczę wasze zdjęcia chlopaki?
mam takie pytanie poza tematem: czy niedzwiedzie polarne tez sie tak dziwnie zachowywaly?? jakies 2 tygodnie temu ich zachowanie bardzo mnie zesmucilo, bo mialo to objawy jakiejs choroby psychicznej. obydwa wykonywaly przez caly czas jak tam bylem (z 10 minut) ciagle te same ruchy: jeden machal glowa, a drugi jakby tanczyl (przestawial lapy w tyl i w przod)...
A oto moje :
i jeszcze kilka
pozdro dla wszystkich ....:-D
Fotki niestety małe i słabo widać soz .
widzę że będę się musiał do Ciebie Popmart zgłosić o pomoc w zakupie takich fajnych obiektywów bo bardzo mi sie podobają efekty ich pracy :)
Tylko Popmart i Zaibatsu byli czy jak ? Wrzucać fotki, jakieś backstage itd itp.
jutro w pracy podłubię w RAWach i coś zapodam :)
koledzy.jpg to sem ja :) z popmartem i jakimś pingwinem przerośniętym :)Cytat:
Zamieszczone przez popmart
eee nie ze mną bo to ja te fotkę robiłem ....
To fota Popmarta więc nie możesz być na zdjęciu z popmartem tylko ze mną i pingwinem :DCytat:
Zamieszczone przez Routlaw
To dziwne popmart się chyba sklonował i sam siebie focił czy jak :roll: ?Cytat:
Ja mam większość fotek na tanku u Metusa. Wrzucę innym razem ;)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Jednak wrzucam parę. http://tomaszg.pl/foto/06warszawa_zoo/index.html Jak dorwę resztę rawów to jeszcze coś dołoże + jakiś backstage.
Trochę średnia ostrość jakoś wyszła w tym przypadku, ale jedno mnie zaskoczyło: http://tomaszg.pl/foto/06warszawa_zo...18-01.jpg.html to crop 100% z 100-300 na 200mm i f/5.6. Nie spodziewałem się, że cokolwiek będzie widać ;)
No nie ! Co to było? Cola ? ;) A zdjecia z ZOO fajne, szczególnie gadzina.
Tak się złożyło, że musieliśmy czekać na otwarcie ogródka jakieś ~20 minut.Cytat:
Pozniej nadeszły dopiero spocone kufle i galony złocistego napoju :lol:
No to dobrze bo tak jakoś smutno wyglądaliście :)
Witam wszystkich zlotowiczow.
Zdjecie grupowe na zakonczenie zlotu postaram sie jutro wkleic.
czekamy z niecierpliwością..
apropos czekania.. Zielony ja czekam na fote z armatą Jerrego na ramieniu(długim obiektywem żeby jakiś skojażeń nie było). Chce sobie avatar zmienić :)
Szkoda że tak późno dołączyłem - ominęła mnie przyjemność pomacania co niektórych armat :)Cytat:
Pierwszy raz w życiu mam nadzieje ze nie ostatni miałem podpięte do puszki 100-400 z TCx1,4 :) robi wrażenie. No i poprawia fun factor ;)Cytat:
Zamieszczone przez stratus
To i ja sie przypomne o swoja nowa fote na avatar 8) (body Tomka bylo robione czyli albo jest gdzies u niego na karcie albo na databanku u Metusa? ).
Mam tą fotkę. Może jutro podeślę.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
No tak avatar zmienić by się przydało bo młode lata juz mineły i kolega słabo podobny jest ..... ;)
No i spaplaciał dosyć trochę :-DCytat:
Zamieszczone przez popmart
Ale jak kobieta gotuje to się nie dziwię - też mnie to czeka pewnie niedługo :mrgreen:
PS. Fotki zapodam może już wieczorem.
Kuchatek, czekamy na gruppen foto ;-) no i jesli ktos ma jeszcze jakies grupowe zdjecia to niech wrzuca ;-)
Wygladacie jakbyscie na pogrzebie siedzieli przy tym stoliku...
Az tak zle? Nie bylo o czym gadac? Napiszcie kto jest kto
na zdjeciu? Np ten osobnik gorliwie cos zalatwiajacy przez
cell phone to kto? ;-)
No bo to byl pogrzeb na poczatku ;-), czekalismy ponad 15min zanim zaczeli sprzedawac browary :mrgreen: pozniej juz chyba nikt nie myslal o robieniu zdjec ;-)
jesli chodzi o to zdjecie
to od lewej (na okolo stolika zgodnie z ruchem wskazowek zegara)
Routlaw, Tomek Golinski z dziewczyna ;-), Metus, Popmart, Vitez, Zajbatsu i Zielony(w brazowym) Pozniej jeszcze zjawil sie Stratus no i oczywiscie Kuchatek
TUTAJ wrzuciłem moje fotki z "narady" przed wyprawą do zoo. Foty robione różnymi pożyczanymi szkłami..
Zdjęcie:
1-Metus | 2-Jac | 3-Vitez | 4-Tomasz Goliński | 5-Metus i Jac | 6-Jac | 7-Vitez | 8-Zajbatsu | 9-Zielony | 10-Dziewczyna na rowerze robiona 100-400 Jerrego (najmniej poruszone ze zdjęć robionych tym szkłem) | 11-Popmart | 12-Metus | 13-Jac | 14-Metus
Zdjęcia nie kadrowane powinny mieć exify.
Cytat:
Straszne te zdjęcia, wyglądają jakby z rok nic nie jedli, tacy zabiedzeni i smutni :wink:
Panująca temperatura troche rozleniwiła ale trzeba było zobaczyć jak wszyscy zaczęli sie ruszć kiedy odpalono wszystkie sprzęty i zwierzątka poszły na celownik. Jak na dopingu :) dlatego te zdjęcia robią za przykrywkę antydopingową :)Cytat:
Zamieszczone przez snow
Jakby to nie wyglądało to osobiście jestem bardzo zadowolony i oby tak częściej :)
No nareszcie zlot w komplecie :mrgreen: (oczywiście poza Vitezem i Jerrym)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Ale jaja! Jesli Vitez to ten z telefonem, to ten jego portrecik
na forum to chyba z I klasy podstawowki :-)
Routlaw
Stratus
Tomi ze Stratusem w tle
i KOTKI poza wybiegiem :mrgreen:
My z Zielonym żeśmy myśleli że ten wysoki człowiek który miedzy innymi robił zdjęci egrupowe to Diodak, tylko avatar coś nie pasował.. :D:D:DCytat:
jesu ale sie zmarszczyłem to chyba przez manualne ostrzenie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zaibatsu
Zdecydowanie najbardziej mi się podoba z tych zoologicznych zdjęć :DCytat:
No to Panowie - kiedy następne spotkanie?
Mam lekki niedosyt... :) Za krótko byłem (a raczej mogłem być)...
To co Wy nie gadaliście ze sobą czy jak ?Cytat:
:) Kuchatek miał pojawić się z Diodakiem ok 11 ale dojechał dopiero do ZOO kilka godzin puźniej :D ze swoimi znajomymi bez Diodaka. Chłopaki byli juz zbyt zajęci foceniem by gadać :DCytat:
Cytat:
Dobrze mówi polać mu ;)Cytat:
Zaibatsu :mrgreen: siedzę na ławce w granatowej koszulce - drugi z prawej ;-)Cytat:
Metus pokaż swoje fotki z 100-400 L, bardzo jestem ich ciekaw i pewnie reszta chłopaków także :)
a ja stoje zara obok po prawej (na fotce) od ładniejszej połowy Tomka.....
... a ja to ten po prawicy Zaibatsu i po lewicy Metusa :-D
Nie no! Chyba zaraz pierd.o.lne :grin: Czyli ten dryblas to nie był Diodak? :-D
Oł szit. Przeca z nim gadałem. Pytałem, czemu nie wziął ze sobą żadnego aparata. Pamiętam, że przedstawiał się jako Oliwier. Heh :mrgreen: Jeden wielki LOL.
Ja swoje parę fot wrzuce niebawem.
W sumie mam tylko zlotowe bo w ZOO nie fociłem nic.
Aha, odnośnie fotki: http://img199.imageshack.us/my.php?image=32zj.jpg
Przypomniało mi się, że będąc w Anglii słowem "Wally"* określało się fallusa** :mrgreen:
*patrz --> torba Tomka G. :lol: ;)
** fujaren :D
Aha2, a ja to ten z napisem nad głową GADY 300m :roll: Cokolwiek to znaczy :-D
Czyli ten całkiem z prawej.
Aha3, nie wiem czy zauważyliście, ale całkiem całkiem z prawej wydawać by się mogło jakby to była miniaturka Tomka G :rolleyes: Porównajcie z tym z całkiem całkiem z lewej :D :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
hehe niezłe
Wnioskuje, że Kuchatek ma na imie Oliwier i w dodatku jest bratem bliźniakiem z nieprawego łoża kolegi Diodaka. Cóż za zlot... ;)
cóż za dedukcja :mrgreen:Cytat:
Miniaturka Tomka G jest THE BEST :D
Dobre :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
Ale za torbę odpowiedzialnośc ponosi Gawryl.