Dzięki:) Musimy sie kiedyś wszyscy na jakis plener umówićCytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Wersja do druku
Dzięki:) Musimy sie kiedyś wszyscy na jakis plener umówićCytat:
Zamieszczone przez Routlaw
:) ok czekam z niecierpliwoscia ...Cytat:
Zamieszczone przez yasin
Moze moje zdjecia zacheca kogos do wizyty w Budapeszcie :)
http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_yasin
Wszystkie robione z reki jeszcze za czasow S1 ale klimat miasta oddaja :)
Ja sie napewno jeszcze kiedys do Budapesztu wybiore, bo te miato jest przepiekne. Warszawa sie wogole "nie umywa", mieszkalem w Kopenhadze, tez jest piekna, bylem w Sztokholmie i Oslo, ale jednak Budapeszt ma taki specyficzny klimat i urok, a szczegolnie noca.
W jednym z ostatnich kilku warszawskich uczestniczyłem :) Może następnym razem się wybierzemy..Cytat:
Zamieszczone przez mganko
W tym roku byłem pod koniec czerwca (tuż przed wakacjami) i w październiku.Cytat:
Zamieszczone przez Krzychu
I strzałem w dziesiątkę okazał się ten pierwszy termin.
Owsze było trochę ludzi ale nie było prawie wcale wycieczek. W październiku za to było pełno wrzeszczących wycieczek i śmieci po całym sezonie.
Majowy weekend to beda okolice Malej Fatry na Slowacji :D
a w tatry to jesien :D w tamtym roku poczatek wrzesnia i koniec pazdziernika (ostatnie dni przed zamknieciem szlakow na SLowacji) po prsotu przepieknie
a ja spedze ten ze wspaniale zapowiadajacy sie weekend w ksiazkach przy ostatnich powtorkach przed matura ;)
Ja w majowy weekend wybieram się na Mazury, a w szczególności do Parku Dzikich Zwierząt w Kadzidłowie. Był tam ktoś może?
Bylem w Kadzidlowie dwa lata temu.
To nie jest zwyczjne zoo. Jest tam sporo zwierzat z mozliwoscia bliskiego bezpiecznego kontaktu z nimi oraz robienia zdjec. Dzieci zazwyczaj sa zachwycone gdy moga poglaskac zwierzaka a takie mozliwosci sa :)
Z wypadow na dlugi weekend polecam Kotline Klodzka - raj dla wedrowcow z aparatem :)
Ha, ja osobiście (zrestą jak co roku) zasuwam w Dolinę Prądniaka - Ojców, Maczuga Herkulesa, Grota Łokietka, Jaskinia Ciemna (za cholerę nie daje się tam strzelić fotki) poza tym caluśka dolina przepiekna, gorąco polecam miejsce do focenia przerewelacyjne.