A z ciekawości - używał ktoś tej podróbki? Jak to śmiga? Oryginały pójdą w górę to się może ktoś pokusi?
Wersja do druku
A z ciekawości - używał ktoś tej podróbki? Jak to śmiga? Oryginały pójdą w górę to się może ktoś pokusi?
Kurcze, 2 tyg temu w foto-raj mogłem kupić za 200 zł ale czekalem aż jeszcze stanieje - no i potwierdza się "chytry dwa razy traci"
Ja tez widzialem ceny jakis czas temu, ale pogoda byla nijaka to po co kupowac gripa :) Nie jestem napalonym dzieciakiem, ze musze miec juz teraz, mysle, ze za jakis czas cena spadnie. Teraz kupia wszyscy Ci co sie napalili, sezon sie wlasnie zaczyna, a potem cena znowu wroci do normy :)
Ja tez mialem sobie ostatnio kupic bo jednak pucha troszke mala na moje lapy :/ a z gripem bedzie idealnie. No ale wchodze na allegro patrze a tu zonk ceny poszly w gore i to znacznie. Wkurzylem sie i jednak narazie sie wstrzymam.
Używam podróbki - narazie działa bezproblemowo. W sumie to nie miałem w rękach oryginału w połączeniu z aparatem, ale wydaje mi się, że jakość jest znośna. Przyciski działają bezproblemowo. Za taką kasę polecam :-DCytat:
Zamieszczone przez Raff
A ja kupiłem właśnie w Agito jak były po 219 i jak widać miałem kupę szczęścia :mrgreen:
Oryginalny Canonik. Aparacik teraz super leży w dłoni ;)
Newsy z Gripowego pola. Obdzwoniłem dzisiaj znanych mi warszawskich sprzedawców sprzętu foto. I oto czego sie dowiedziałem od trzech z nich. (jakby sie kurde umówili): Nie ma, nie wiadomo kiedy będą a jak będą to w cenie 400-500 zł. :shock: :shock: :shock: . No więc na takie dictum w te pędy poleciałem do MM i nabyłem gripa za 350 zł. Jakby ktoś reflektował to w MM w Markach mieli jeszcze kilka sztuk. Pozdrawiam
Ja mam cos dziwne wrazenie, ze szykuje sie nowa puszka wieksza niz 350 (znaczy sie w normalnych rozmiarach ) i sie Canon pozbywa gripow ;) bo nie beda pasowac.
Jakby sie pozbywał to powinny tanieć a nie drożeć
no znaczy juz sie pozbyl i zostaly jakies niedobitki :mrgreen: