Odp: Oko - czyli czym widzimy świat
panowie spokojnie, bez paniki
cieszmy sie , ze to np nie biust .
ale nie ma problemu
czytam w onet , ze jedna gosposia z wadowic wynalazla przypadkowo jakas kuracje , ktora usuwa te zmarszczki w ciagi tygodnia. lekarze sa w szoku.
Zaden facet nie pobije mojej znajomej , ktora na jakas prace zaliczeniowa czy dyplomowa w lodzkiej filmowce przyniosla skan swojej swiezo uzywanej podpaski higienicznej - oczywiscie w wymiarach wystawowych.
wykladowca ponoc zaniemowil na dlugo.
Tak , ze rezerwy jeszcze sa.
Odp: [Tylko] Oko - czyli czym widzimy świat
Cytat:
Zamieszczone przez
Bechamot
Zaden facet nie pobije mojej znajomej , ktora na jakas prace zaliczeniowa czy dyplomowa w lodzkiej filmowce przyniosla skan swojej swiezo uzywanej podpaski higienicznej - oczywiscie w wymiarach wystawowych.
Zaliczyła ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Irek07
Zaliczyła ?
zaliczyla .
dzisiaj jest artystka , dziala w NYC . mozna o niej poczytac sporo w prasie internetowej.
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
Jak dla mnie oba sporo za ciemne -- pierwsze można było uznać, że celowo, ale po drugim raczej nie ma watpliwości.
A swoja droga, skad tylu mięczaków na tym forum? :roll: Żebyście czasem nie pomdleli. Dzięki Bogu sa jeszcze tacy, co robia na co dzień operacje na takich gałkach, nawet u zgrzybiałych staruchów, ściagaja katarakty, wbijaja w oko igły, wypalaja laserem naczynia na siatkówce i nie płacza. :shock:
A to jeszcze i tak nie proktologia...:o
:lol:
Cóż ogólnie to przyciemnienie w obydwu przypadkach jest celowe. W pierwszym ponieważ nadaje zdjęciu no takiego swoistego klimatu a drugie to taki "chamski" retusz,że tak się wyrażę ponieważ chciałem osadzić je w kolorowo-wyblakłych kolorkach
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Jestem sympatykiem rzeczy ładnych a nie prawdziwych :lol: .
Jedno drugiego nie wyklucza. Tu mamy po prostu obrzydliwą obróbkę, łącznie ze zdjęciem dziecka...
Dla mnie foty ciemne i obróbka jakaś taka, jak na rozregulowanym kiepskim monitorku.
1- oko górnika, 2- dziecko górnika, a tak na poważnie zdecydowanie za ciemne te zdjęcia