Dobra, już się ogarnąłem, nie kop leżącego :D
Wersja do druku
Dobra, już się ogarnąłem, nie kop leżącego :D
Proszę bardzo zdjęcia z 60D i obiektywów EF-S. https://plus.google.com/photos/10785...ums?banner=pwa
Można? Ktoś powie że nie warto? ps..Witku pozdrawiam Cię.
Dyrta, komu, dlaczego i co chciałaś udowodnić? To poważne pytanie.
Do pytającego o 60D.
Miałem kiedyś do czynienia z 60D i uważam że to bardzo dobry aparat. Robi świetne zdjęcia. Do tego uchylny ekran jest mocno przydatny w niektórych sytuacjach np przy filmowaniu. Mówię to dlatego że moją pierwszą cyfrówką był Canon G5
Patrząc na ceny nowego 60D to ja bym był bardziej przekonany do używki 7D tak jak większość tu piszących, ponieważ 7D to klasa sama w sobie. Jak na aparat który ja już trochę lat od ukazania się robi rewelacyjne zdjęcia a ceny dobrej używki to 2400-2600. Sam pod koniec zeszłego roku kupowałem dla szwagra taką 7D z przebiegiem 5 tys klapnięć za 2400. Można trafić na idealny egzemplarz w dobrej cenie.
Ja chociaż jestem użytkownikiem 70D z odchylanym ekranem w tej sytuacji bym wybrał 7D. Pozdrawiam.
brak mikroregulacji AF to wada która może dyskwalifikować korpus w niektórych zastosowaniach. poza tym to przyzwoity na swoją cropową miarę korpus
Specjalnie dla Ciebie!
komu? wszystkim tym którzy chcą być w posiadaniu takiego korpusu i zastanawiają się czy jest sens.
dlaczego? żeby pokazać że praca z cropem w niczym nie ogranicza
co? że takim zestawem można robić kapitalne zdjęcia.
Myślę że to jest poważna odpowiedz.
Ale takie zdjęcia można zrobić nawet kompaktem, bez urazy, po prostu to nie było wymagające zadanie dla tego korpusu ;)
Idź i spróbuj takie kompaktem.
Twierdzisz, że takich widoczków nie da się zrobić lepszym kompaktem?
Ty twierdzisz więc pokaż ?