Taki zlot to nie tylko szkolenie. Ale fajnie będzie poznać te wszystkie nicki forumowe w realu :) Mówię za siebie bo pojadę tam pierwszy raz.
Wersja do druku
Taki zlot to nie tylko szkolenie. Ale fajnie będzie poznać te wszystkie nicki forumowe w realu :) Mówię za siebie bo pojadę tam pierwszy raz.
Super!
jestem jak najbardziej na tak :) Więc proszę o wpisanie mnie na listę.
I mam pytanie, czy może to być również rodzinny wypad (Żona + Dzieciak) czy raczej mile widziana obecność tylko foto-użytkownika?
Chętny na udział .
Zapowiada się więcej uczestników niż w zeszłym roku ;) Może być więc jeszcze ciekawiej ;)
Możecie wstępnie zapisać i mnie :D
No i pytanie standardowe: czy w tym roku koszulki imienne/nickowe będą dostępne? ;)
I taki pomysł... może udałoby się zorganizować jakiś serwis sprzętu ewentualnie jakiegoś diagnostę?? Mogłoby być i odpłatnie ( po cenach promocyjnych ;)) Jakieś czyszczenie sprzętu, małe kalibracje... hę?
Zgłaszam wstępnie swój akces
jeśli program będzie ciekawy to i ja się chętnie dopiszę :) Czy istnieje już jakiś zarys jaka tematyka będzie w tym roku ?
Zarys mocno się robi. Ostatni jedne z pomysłów to Fotografia architektury z Pawłem Klein, oczywiście nie tylko. Jeszcze parę dni i pojawią się kolejne.
Też się wstrzymuję z decyzją do ogłoszenia programu. :)