brawo, dobra podpowiedź.I nie tylko według Ciebie .
Wersja do druku
Ale łach :D
Faktycznie nuda, nuda nic się nie dzieje....jak by to skwitował inżynier Mamoń
Jak na pstryki kontrolne to spoko chociaż do takich pstryków to nie musi być "luszczanka".
Obróbka - katastrofalny cukierek
Ale widzę że lubisz się chwalić, ta karta cf ratuje wszystko. No i to subtelne logo.
Może kup se 1Dx bo 5D3 i 135 to amatorszczyzna...;)
Będę ciut milszy - masz już super sprzęt, ale faktycznie jeszcze sporo pracy przed Tobą (choć nie mówię że jestem lepszy oczywiście x) ), czytałeś już jakieś książki? Oczywiście dużo praktyki też się przyda. Polecam przeczytanie, albo chociaż przejrzenie http://www.canon-board.info/galerie-...-lustra-85548/ jeden z bardziej inspirujących wątków dla mnie, tzn nie chodzi może o same zdjęcia (z tą inspiracją) ale o niesamowity postęp w jakości. Powodzenia! :)
I myśleć przy tym. Potencjał jest, tylko się uczyć. Powodzenia, frality !
a mnie się podobają, świetne nasycenie
5.
Nie miałem czasu na fotografię, ale dziś znalazłem godzinkę, więc chciałem ją wykorzystać.
Nie jest to coś z czego jestem bardzo dumny, jednak zaczynam bawić się w Manualu i z trudem mi to wychodzi.
Coś czuje, że następny wypad będę miał dopiero w kwietniu bo mam bardzo dużo pracy, ale ostatnio zapoznałem profesjonalnego fotografa, który poduczy mnie przy najbliższym spotkaniu.
jada troche po tobie :)
ja mysle ,ze jezeli dopiero od tygodnia - jak piszesz - masz aparat to nie jest tak zle
Chodzi o to, ze krytyka mnie motywuje. Wszystko co w życiu osiągnełem zawdzięczam bólowi i krytyce - pomaga mi to w przekraczaniu swoich barier. Dzięki temu, że dostaje negatywne opinie wiem, że musze pracować jeszcze ciężej. Poziom zdjęć które wstawiam jest niski, ale moja nieświadomość odbiera je za niezły, więc i tak dzieje się z moją świadomością, dopiero poprzez krytyke dociera do mojej świadomości, że coś jest jednak nie tak i muszę się bardziej starać. Wiem, że czas poświęcony danej czynności daje efekty, a ja wciąż nie mam czasu dla mojej lustrzanki, a nie chce na tym poprzestać!