Andrzej team jest najlepszy :D hahaha
Wersja do druku
Andrzej team jest najlepszy :D hahaha
Odszumianie i przygotowanie do druku sam bym chetnie popaczał
Praca z dwoma lampami i blendą w plenerze, ogólnie temat oświetlenia poza studio.
Na początku przygotuje przygotuje odcinek krótki, ale moim zdaniem dający do myślenia, a mianowicie Gadżety w fotografi cyfrowej, czyli dlaczego warto robić zdjęcia a nie wydawać kasę.
No wszystko pięknie...
A co ze spotkaniem które kiedyśtam chciałeś urządzić?
trohlik bardzo chętnie wciaż bym to zrobił jednak nagle z grupki osób zrobily się dwie osoby z której jedna byla nie pewna,
Moim skromnym zdaniem aby przyciągnąć sporo ludzi trzeba by zacząć od tematów bardzo ogólnych ciągle siedzących w głowach fotografów. Na przykład co wybrać za 2 000 a co za 7 000 w systemie Canona. Nie ma prezentacji puszek po polsku, nie ma prezentacji obiektywów. Niektóre dobrze rzeczy w obcym języku można by tylko wzbogacić polskimi bukwami lub komentarzem. Potem można by pójść w bardziej zaawansowane analizując co ma największą oglądalność. No i oczywiście wszystko by musiało mieć umocowanie w profilach społecznościowych czy CB czy oddzielnym to ja już nie wiem. Skoro już będą filmy to niewielkim kosztem można zrobić stronę (blog) na której te filmy by się wklejało z krótkim komentarzem. Oczywiście temat z najnowszymi filmami i z dyskusja na CB też. No i można by zrobić jakiś konkurs na filmy instruktażowe, dydaktyczne, porównujące .. niech każdy (kto chce) pokaże swoją kreatywność. Aby był porządek trzeba by od razu podzielić na teorię, sprzęt i technikę, obróbkę, relacje, zaawansowane i na przykład nowości oraz ciekawostki coś a'la fotograficzny wykop. A fotograficzne demotywatory czemu nie?
Dzis ruszyłem no i okazuje się że sam montaż nie jest aż tak straszny gorzej z samym byciem przed kamerą, chciałbym abyście otrzymali fajny materiał bez dukania czy ykania, tak więc jutro runda 2