Odp: Mam do wyboru 3 obiektywy. Prosiłabym o doradzenie mi wyborze jednego z nich.
Mam 70-200/4 i złego słowa powiedzieć nie mogę. Bardzo dobry do sportu (szybko przemieszczających się obiektów) a i portret też całkiem dobry.
Odp: Mam do wyboru 3 obiektywy. Prosiłabym o doradzenie mi wyborze jednego z nich.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotrus117
Mam 70-200/4 i złego słowa powiedzieć nie mogę. Bardzo dobry do sportu (szybko przemieszczających się obiektów) a i portret też całkiem dobry.
To szkło ma bardzo wiele zastosowań. W dobrych rękach wiele potrafi.
Pomóżcie - chce kupić 70-200 f4 i zastanaiwam sie czy warto pożyczyć 1700 zł więcej i wziąć f4 IS czy zwykle f4?
--- Kolejny post ---
Słowiczku mam dokładnie 40d jak Ty co byś doradził jeśli bawiłeś sie 70-200? Warto dołożyć do IS f4?
2500 vs. 4100-4200....
Jeśli tylko możesz to bierz z is-em. Ostrość od pełnej dziury. Dla mnie super szkło.
Cytat:
Zamieszczone przez
namoamo
Jak wyżej, warto
Dzięki korzystając ostatni dzien z Cashback Backa właśnie zakupiłem f4 IS,
Wiem ze nie będę żałował troćhe większych pieniędzy
Dzięki
masz jeszcze mozliwosc zmiany? jak juz tyle dokladasz to trzeba bylo wziac 70-200/2.8