Nie było nic dziwnego dla mnie, chciał po prostu ominąć prowizje. Nie pomyslalem ze potem odzyskam 1zł
Wersja do druku
Nie było nic dziwnego dla mnie, chciał po prostu ominąć prowizje. Nie pomyslalem ze potem odzyskam 1zł
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem sensu zaoszczędzenia kilkudziesięciu złotych żeby zaryzykować kilkaset. Ciągle słyszę biadolenia, że ktoś został w ten sposób oszukany, a nie pomyślał że w gruncie rzeczy sam cwaniakuje i ponosi tego konsekwencje.
Zresztą co się tu rozpisywać @becekpl w zasadzie zamknął temat ;).
Na aukcji było napisane " Stan techniczny (nieznany z powodu braku karty pamięci)" co może świadczyć tylko o jednym...
Nie wiem czemu nie wpadło mi do głowy ze tan aparat ma funkcje poglądu na lcd... pozatym to co napisał świadczy o tym ze celowo zataił tą usterkę.
Jak jeszcze w opisie bylo takie cos ze stan nieznany to wina jest tylko i wylacznie Twoja. To ze koles jest cwaniak to inna sprawa.
Imo bedzie ciezko cos ogarnac w takiej sytuacji
Gdyby to jakiś magnezowy model to zawsze można używać jako młotka.
Sprzedający - pewnie cwaniak, bo raczej o wadzie wiedział, ale aukcję opisał tak, że trudno mu wiele zarzucić.
Kupujący - cwaniak, bo chciał oszczędzić na prowizji i teraz ma tego efekt.
Selekcja naturalna! Wtopiles 880zl na wlasne zyczenie
Odpuscie juz chlopakowi, bo i tak jest zalamany, ze utopil kase, a teraz bedzie mial problem tego sie pozbyc nawet za jakies grosze... Chyba, ze przekazesz to jako eksponat do muzeum ;)
Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
Na zytniej wycena darmowa