Odp: [marcin_g] Portrety kobiet.
Zawsze mnie zastanawiało o co chodzi z tymi fotami modelek na torach;) Jeszcze jak jest to kadr np kowboja idącego z gitara koło torów, ale "dziunia na torach"... po co ona się tam znalazła... tu jeszcze spoko, ale jak się kładą laski i wyginają do zdjęć ja widzę tylko to że jak się jedzie pociągiem to to co w WC od razu spada na tory, a laski się na tym wiją:D:D
To tak trochę nie w temacie;) co do zdjęć chyba najbardziej siedzi 13 czyli ostatnie. Fajnie zagrane, czyste, uwaga na wzroku i ustach - w ogóle fajna dziewczyna. Te w maskach jakby przepalone. Pozdrawiam i życzę progresu! ps. Co do 13 może zbytnio wygładzona - ale to może tak mi sie tylko wydaje;)
Też się zastanawiam nad tym, ale dziewczyny lubią takie zdjęcia, a czego nie robi się dla pięknej kobiety. Trzeba pomóc, by była uśmiechnięta, a osobiście mogę zagwarantować że taka przysługa zwraca się podwójnie.
21) jest fajne, takie trochę tajemnicze, choć miejscami zbyt ciemne, ale może właśnie dlatego tak je odbieram.
17) nie jest tajemnicze i nieco zbyt "bezpośrednie"
19) Taką pozę już gdzieś widziałem, ale była ciaśniej skadrowana
14-15) Może kadr pionowy, ale miłe w odbiorze.
Ale to takie tam uwagi amatorskie.
Amatorskie uwagi również są cenne.
Cytat:
Zamieszczone przez
freemodest
jak się kładą laski i wyginają do zdjęć ja widzę tylko to że jak się jedzie pociągiem to to co w WC od razu spada na tory, a laski się na tym wiją
To masz na myśli
21 najlepsze
reszta do zapomnienia
Cytat:
Zamieszczone przez
aptur
21 najlepsze
reszta do zapomnienia
Zdecydowanie.