Odp: Canon Cashback 2014 ZIMA
Cytat:
Zamieszczone przez
latant
Podatek płaci uczestnik od otrzymanej kasy, czyli dla większości będzie 19%.
Maskara, ale i tak ponad 300 zł mniej to i tak dobrze bo mysle tu kupnie 70d
Cytat:
Zamieszczone przez
Diabeł
Pod warunkiem że to wersja BOX jest, a nie obiektyw wyjęty z zestawu i sprzedawany osobno. Polecam to sprawdzić.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bono74
Pod warunkiem że to wersja BOX jest, a nie obiektyw wyjęty z zestawu i sprzedawany osobno. Polecam to sprawdzić.
Kolega dzwonił do nich i twierdzą że wersja BOX, na OEM nie ma CashBacku, trochę to dziwne bo różnica pomiędzy nimi a innymi sklepami to 600 zł
Cytat:
Zamieszczone przez
Diabeł
trochę to dziwne bo różnica pomiędzy nimi a innymi sklepami to 600 zł
przesada, raczej max 200zł, ale faktycznie dobra oferta
Cytat:
Zamieszczone przez
Diabeł
Kolega dzwonił do nich i twierdzą że wersja BOX, na OEM nie ma CashBacku, trochę to dziwne bo różnica pomiędzy nimi a innymi sklepami to 600 zł
Problem nie polega na cenie tylko na weryfikacji, na pudełku z zestawu brak kodów kreskowych. Zresztą jest to zgodne z regulaminem, czy ktoś go w ogóle przeczytał?
dziś rano miła niespodzianka, Canon zawiadamia,ze wypłaca kaskę za lampę:D tak szybko to jeszcze nie było (a kupowałam w prawie kadej akcji) może dlatego,że wnioskek złożyłem w 2 dniu promocji i mieli tylko mój wniosek do rozpatrzenia...:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Diabeł
Pare postów wyzej napisałem że to dobra oferta(przy cenie jaka wówczas wisiała tzn. 3499zł)oficjalnie WYCOFUJĘ to co napisałem:D
Juz to "naprostowali" jest caschback to my podniesiemy cene o 700zł a może jakis jeleń się złapie, to samo tylko na mniejąszą skalę zrobił sklep w którym kupiłem lampę w pierwszym dniu trwania promocji, dziś jak się możecie domyslać cena jest inna, czytaj: wyzsza, Jak mnie wk....a:evil:
Szybcy są, zwrot już na koncie:p
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
Szybcy są, zwrot już na koncie:p
Brałeś 600-tkę? Jak wrażenia z użytkowania?
Cytat:
Zamieszczone przez
robson999
Brałeś 600-tkę? Jak wrażenia z użytkowania?
tak 600ex, w przyszłą sobote przetestuję na weselu to bede wiedział cos wiecej, tak na goraco to może swiatło jakby "równiejsze i gładsze" tzn nie ma tendencji do przeswietlania pierwszego planu (albo to moje zyczenia, żeby była wyraźnie lapsza niz 580):mrgreen: