Odp: [Piotrus117]Czasem coś pstryknę
Cytat:
Zamieszczone przez
Domcia
32. z ostatniego setu widzi mi się najbardziej. :) Ale reszta też fajna! Najsłabsze 31 jak dla mnie, inaczej bym to skadrowała. :)
Dziękuję za opinię. No a jak byś skadrowała 31?
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotrus117
Dziękuję za opinię. No a jak byś skadrowała 31?
Gdyby to było możliwe to bym tego narciarza dała bardziej na lewo, bo teraz mam wrażenie, że zostało za dużo pustego po lewej stronie gdzie nic się nie dzieje. A jak by tego gościa przesunąć to by i tego śniegu co podniósł jadąc, było widać więcej.
Cytat:
Zamieszczone przez
Domcia
Gdyby to było możliwe to bym tego narciarza dała bardziej na lewo, bo teraz mam wrażenie, że zostało za dużo pustego po lewej stronie gdzie nic się nie dzieje. A jak by tego gościa przesunąć to by i tego śniegu co podniósł jadąc, było widać więcej.
Mam też takie zdjęcia jak sugerujesz. Problem w tym, że wtedy często nie widać nic oprócz pióropusza śniegu. Ale dziękuję, zawsze to inne spojrzenie.
Tym razem coś dla miłośników kolarstwa. Wrześniowe zawody Mtb Grand Prix w Jeleniej Górze.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
Świetny set, gdybyś dołożył jeszcze foty z dojazdu do mety, miałbyś kompletny, dobrze pokazany reportaż z tych zawodów. Aby dodać dynamiki, można by zrobić parę zdjęć przechylając aparat, ale jako całość i tak prezentuje się bardzo dobrze. Zawodniczka z numerem 137 jest często w kadrze, faworytka?
Dzięki za miłe słowa. Niestety, pod koniec wyścigu mocno się rozpadało, a że byłem tam z moim 17 miesięcznym kibicem, więc trzeba było uciekać.
137 to jest Maja Włoszczowska, a Maję u nas wszyscy znają i kochają:)
Kilka skandynawskich pstryków - Norwegia.
42.
43.
44.
45.
46.
40 fajna tylko szkoda uciętego kasku
Jeszcze dwa na dokładkę...
47.
48.