ale jest też tak, że się "wystawowca" chowa pod ladę i czeka na wyprzedaż :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Rafalski
w ten sposób zaopatrują sie w buty z przeceny moje koleżanki :wink:
Wersja do druku
ale jest też tak, że się "wystawowca" chowa pod ladę i czeka na wyprzedaż :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Rafalski
w ten sposób zaopatrują sie w buty z przeceny moje koleżanki :wink:
To jest to co ty widzisz - ze zamkniete w gablotach i nikt nie maca. A pytales sie choc raz czy wolno pomacac? Przeciez po to sa na wystawie te wystawowe by klient mogl sprawdzic czy mu taki pasuje.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
Poza tym - czy sprawdzales co sie z nimi dzieje po godzinach pracy sklepu?
Tak, ale nigdy nic nie wiadomo. Poza tym zawsze jest styrany i chociazby zywotnosc akumulatorka przeszla ciezki test.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
akumulatorek nowy Canona na giełdzie kosztuje 90 zł więc tym zbytnio bym się nie przejmował, i jak pisałem, gablotowiec wcale nie musi być styrany, rzecz gustu, wyboru i preferencjiCytat:
Zamieszczone przez eternus
[ Dodano: 23 Wrzesień 2004 ]
Vitez, ja mam przyjaciela w MM, z którym na dziwki nieraz chodziłem i jeżeli on mówi, że jest tak a nie inaczej, to tak jest, kwestia zaufania do człowieka, którego się zna 17 lat. Poza tym są sposoby robienia z nowiuśkich modeli gablotowców, co jest powszechną praktyką w wielu sklepach, niezależnie od branży.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ty piszesz o pojedynczej osobie, pracujacej w pojedynczym sklepie i plotkujacym o tym sklepie. Ja pisze ogolnie o jakosci sprzetow powystawowych, na podstawie opinii osob ktore taki sprzet chcialy kupic, lub nie daj Boze - kupily.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
Wybacz, ale opinia twojego najlepszego qmpla jest dla ciebie wazna, ale zbyt zlokalizowana i ograniczona do jednego sklepu. Ewentualny chetny na kupno sprzetu powystawowego raczej nie powinien wnikac w stopien twojej zazylosci z _jednym_ pracownikiem MM, a poslucha opinii calej grupy (wyszukac linki w archiwum pl.rec.foto czy foto.cyfrowa albo na forum dpreview - zaden problem).
jak pisałem, z niepewnego źródła powystawowego aparatu bym nie kupił, ale mam, i być może inni też, "pewne" źródło, poza tym opisywałem właśnie swoją indywidualną przypadłość i nic więcejCytat:
Zamieszczone przez Vitez
choć linka do aukcji, przyznaję, podałem na Berdyczów
obecnie szukam dobrego i niedrogiego żródła bo chcę kupić 300D .... ale po przeczytaniu tego co piszecie kupię sobie Młodego Technika i sam złożę aparat! dopiero wtedy uzyskam pewność że nie obskoczył żadnego wesela ani tym bardziej żadnej nocy poślubnej ........... pozdr
a tak serio to forum to wprost bezcenna skarbnica wiedzy
jak z większości forów, i tu da się źdźbło wiedzy wyłowić... :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez prezesooo
Witam :) pierwszy moj post na forum :)
Co do ceny to w poniedzialek biore kitowego 300d z faktura za 3450 ... te ceny coraz bardziej mi sie podobaja :) (no chyba ze ktos ma taniej to chetnie porozwawiam)
A na jaka walute bedzie wystawiona ta faktura? ;)Cytat:
Zamieszczone przez MichalP