[17]
[18]
--- Kolejny post ---
[19]
[20]
[21]
[22]
Wersja do druku
[17]
[18]
--- Kolejny post ---
[19]
[20]
[21]
[22]
17 super, bardzo mi się podoba. Najlepsza. Gratulacje, pewnie niełatwo było strzelić. 18 - myślę że gadzina pozowała "chętniej", ale zdjecie fajne. 19 - ładny strzał w locie. 20 i 21 - fajne światło, ale architektura nieciekawa, zwłaszcza te dachy na pierwszym planie. 22 -kadr fajny, ale szum masakryczny i kolory jakieś dziwne, zafarby fioletowe. Z ręki robiłeś? Statyw i niższe ISO by się przydały.... I inny balans bieli
Dzięki za zainteresowanie. 17, 18 trochę oszukiwane bo to zoo. 19 wdzięcznie zawisła nad molo przy mocnym wietrze. 20, 21 architektura taka była dostępna z mojego okna ale poranne słońce naprawdę przyjemne. 22 z ręki, miałem tylko puszkę ze sobą a było naprawdę ciemno (szum wyszedł całkiem przyjemny ale zmniejszanie i picassa strasznie upośledziły ten obrazek...mimo to wrzuciłem bo kadr mi się podobał).
17 i 18 super chociaż szkoda trochę tego uciętego ogona zwłaszcza że z przodu Ci zostało trochę :) w 21 mam wrażenie jak by na tych pierwszych budynkach słońce świeciło od drugiej strony, w sensie zza Twoich pleców. 22 mimo szumu ma jakiś swój klimat :)
Zdjęć typu 22 nie pokazuj. :) 17 i 18 się podobają, też mam trochę fotek z ZOO. :)
17 baja, 19 może być,reszta...kwestia gustu, mój jest inny.
jak dla mnie to 17,18,19 na tak , architektura ja sam wiele się tego nie łapie
:)