Odp: Początkujący teoretyk z małym budżetem.
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
ale za 100zł kupisz dobrą 50 1.7/1.8 a za 200zł już 50 1.4 ;) i osiągniesz dużo bardziej ciekawe efekty
Zł?? Może Euro albo Funtów..
Cytat:
Zamieszczone przez
misiek_lublin
Zł?? Może Euro albo Funtów..
skoro to dla Ciebie ZA NISKIE ceny to kupuj dalej takumary po 500zł i ciesz się, że wyrwałeś okazję.
Nie wiem skad przyszlo Ci do glowy ze kupuje takumary a tym bardziej ze ciesze sie ze to okazja.
Przeoczylem natomiast ze masz na mysli sloiki na M42 nie systemowe EFy. No offence
Aparat zakupiony. Bardzo minąłem się z tym co miałem zamiar kupić. Mianowicie zakupiłem Pentax K200D ze sporą ilością akcesoriów. Tak więc dziękuję wszystkim za rady oraz poświęcone mi nerwy i czas.
Cytat:
Zamieszczone przez
Lokomisiek
Aparat zakupiony. Bardzo minąłem się z tym co miałem zamiar kupić. Mianowicie zakupiłem Pentax K200D ze sporą ilością akcesoriów
Gratulacje .Każdy zadbany Pentax to świetny aparat.Używałem Pentaxy : K100 D i K-5 prawie 8 lat,więc jakiś bagaż doświadczeń z Pentaxami mam.Gdybyś miał pytania pisz śmiało na PW.
Dobry wybór .
Cytat:
Zamieszczone przez
Lokomisiek
Aparat zakupiony. Bardzo minąłem się z tym co miałem zamiar kupić. Mianowicie zakupiłem Pentax K200D ze sporą ilością akcesoriów. Tak więc dziękuję wszystkim za rady oraz poświęcone mi nerwy i czas.
dlatego własnie lubie forum :D