Odp: [Battle] 71 Rajd Polski
I moje też poszło.
Swoją drogą -jakie wrażenia po rajdzie? Jakieś przygody?
Ja odwiedziłem Litwę - błąd. Litwini chcieli nadziać mnie na widły, drugi przejazd odwołali - disaster :( Ale przynajmniej można było dojechać pod OS. Nie to co w większości miejsc u nas
Moje wrażenia bardzo dobre, no może jakość parkingów i ich wielkość budziła kontrowersje. Jak się płaci 300pln tylko po to żeby wejść na trybunę i ani razu nie wjechać na opłacony parking to trochę kiepsko.
Ale rajd fajny, pogoda dobra, odcinki ciekawe - mieszkaliśmy 200m od odcinka Baranowo i codziennie nim jeździłem swoim estijajem ;).
A co do piątku, to zdecydowaliśmy, że bez sensu na Litwę jechać, więc dzień spędziliśmy na łódce i rybkach.
Patrzę w kalendarz - 11 lipca. Czekam cierpliwie 5.00, 6.00, 10.00 i nic się nie dzieje.
Gdzie są foty z rajdu :)?
Spokojnie, jak znam MacGyvera, to jak w przyszłym tygodniu pojawi się ankieta, będzie dobrze ;).
Panowie:
- zdjęcia wrzucamy na imageshack.us i nigdzie indziej (patrz regulamin battle)
- pliki mają być nie większe niż 300 kB (patrz regulamin forum)
Nie wiem czy nie warto zmienić regulaminu, bo imageshack stał się płatny...
Dobra, ja załadowałem na imageshacka i wysłałem jeszcze raz maila.
Można i chyba nawet należy to zrobić. Otwieram dyskusję. Warunki są takie że nowa platforma musi być bezpłatna, ogólnodostępna bez rejestracji, nie modyfikować zdjęć wbrew woli użytkownika (kompresowanie, zmniejszanie etc) i nie powodować wyświetlania na forum niepożądanych reklam, okienek itp.
Wrzucanie zdjęć gdzie komu wygodniej odpada bo nie dość że trudniej to utrzymać w porządku to jeszcze może doprowadzać do sytuacji ze część zdjęć się będzie w wątku wyświetlać a część nie.
A teraz umówmy się tak: kto nie ma jak wrzucić wysyła do mnie zdjęcia nie większe niż 800 w plikach max 300 kB a ja wrzucę ja na swojego "krzaka".
o japierdziu, zapomniałem tutaj zajrzeć :)... plz, doślę jeszcze swoje :)
Dawaj, foty, przyjmujemy! Ankietę wystawię dziś wieczorem.