Ostatnio kupiłem Samsunga właśnie za pięć stówek i jest bardzo ok jeśli chodzi o wykonanie więc nie bardzo rozumiem co chcesz tu udowodnić?
Wersja do druku
Ostatnio kupiłem Samsunga właśnie za pięć stówek i jest bardzo ok jeśli chodzi o wykonanie więc nie bardzo rozumiem co chcesz tu udowodnić?
Ja nie chce nic tutaj udowadniać wid
--- Kolejny post ---
Ja nie chcę tu nic udowadniać poza tym nie rozumiem Twojego pytania. Ty bedziesz się cieszył samsungiem a ja dopiero jak kupilem Eizo
Bajałeś coś o Samsungu to Ci napisałem że jakościowo jest bez zarzutu no to pytam o związek.
Skoro stać Cie tylko na samsunga za 500 zl i jest to szczyt Twoich marzen i nie miales do czynienia z porzadnymi monitorami to nie masz bladego pojecia o czym ja piszę. Dla Ciebie samsung jest ok wiec pozostaje Ci sie tylko nim cieszyc i dalsza dyskusja z Tobą nie ma większego sensu.
No cóż tak się spodziewałem że jedyne "argumenty" jakie znajdziesz na poparcie tych bajek będą ad personam 8-).
Może ktoś wytłumaczyć z czego bierze sie porównywanie Eizo CX271 głównie do PA272W a nie np. do SV272 który dalej pozostaje tańszy od Eizo a chyba powinien dawać lepsze możliwości i jakość niż wspomniany PA272
Za tekst: "Ostatnio kupiłem Samsunga właśnie za pięć stówek i jest bardzo ok jeśli chodzi o wykonanie więc nie bardzo rozumiem co chcesz tu udowodnić?" w wątku NEC PA272W czy EIZO CX271 powinno się usuwać z forum albo dożywotnio zablokować klawiaturę...