A ja myślałem, że dorośli nie mają już takich problemów :)
Wersja do druku
:)
Dałbym, ale to nie ma sensu, ponieważ niedawno zapowiedziała mi, że ostatni obiektyw jaki zakupiłem, to już naprawdę ostatni. Koniec kupowania zabawek!
Z tą 100L, to była wyjątkowa sytuacja. Żona bardzo lubi zdjęcia, a mamy 4-letniego synka, więc...
Trochę nakręciłem całą sytuację, tym bardziej, że to był czerwiec, a planowaliśmy wyjazd na urlop. Wydaje mi się,że takich prezentów, to już raczej długo nie będzie:)
--- Kolejny post ---
Oooo, to jeszcze mało wiesz. Wszystko przed tobą:)
ze stopki widzę, że masz bardzo ciekawy zestaw szkiełek ;) coś czuje, że jak będzie matki boskiej pieniężnej to eLka trafi do mojej kolekcji zakupów bez których nie można się obejść, no i bura będzie dopiero w marcu/kwietniu 2015r. ;)
Mam do Was pytanie - czy faktycznie trzeba wycinac te kody z pudelka i dopiero zrobic zdjecie zeby im przeslac, czy wystarczy zrobic zdjecie bez wycinania?
ps
prosze sie nie smiac, ale nie do konca rozumiem sens wycinania i robienia zdjecia jak mozna fotke cyknac bez tej upierdliwej czynnosci ;)
Można położyć pudełko na skaner i kod się zeskanuje... ewentualnie go potem wyciąć ze skanu.
W Cash backu 2013/2014 trzeba było psuć pudełko, by wysłać ten wycięty fragment.
No jesli trzeba bylo wyslac, to rozumiem, ale teraz na stronie jest napisane, ze wyciac i przeslac skan albo zdjecie, stad moje pytanie - po co wycinac?? :roll:
Ja zrobiłem fotkę i przyjęli bez problemu. Tylko przytnij w programie tak, coby nie było widać fragmentów pudełka, tak na wszelki wypadek :)
Ok - dzieki. A dostales zwrot?
Po to właśnie każa wycinać, żeby przy odsprzedaży następny nabywca nie miał watpliwości, że cashback już był skasowany. Przy większych rabatach Canona zawsze towar natychmiast pojawia się w masowych ilościach na różnych ebayach i craigslistach. Kiedy w pudełku jest dziura potencjalny (albo już dokonany) nabywca odpala Google i dowiaduje się jaki naprawdę świetny interes zrobił, i jakim dobrym wujkiem jest Canon a nie sprzedawca spekulant cashbackowy, który zgarnał cały profit.