Makao ...i po makale.
Wersja do druku
ergonomia jeszcze, na 60d przemawia
Mam jeszcze pytanie , czy do Canton 60d warto dopłacić 200 zł za obiektywu EF-S18-55mmf/3.5-5.6 IS ( trochę stary ten obiektyw) , który byłby w zestawie wraz z aparatem. Chciałbym go odrazu jak cos to sprzedać i czy na nim cos zarobie? Czy wziąć same body 60d i oddzielnie dokupić Tamrona. A co do tamrona to, czy jest sens kupować w ciemno ze sklepu internetowego .Bo różnie bywa z tym tamronem , zjego ostrzeniem.
dzisiaj nawet systemowe szkła warto sprawdzać przed zakupem a co dopiero kundle...
Witam . No w końcu się doczekałem. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem C60D i Tamrona 17-50 2.8 VC. Wszystko fajnie jak na razie , poznaje sprzęt i się go uczę. Mam tylko mały problem ze szkłem, jak włączam stabilizacje to obraz w wizjerze mi trochę się zatrzęsie i po chwili stabilizuje, a w między czasie słychać szum . Czy to normalne w tym szkle? Pozdrawiam
Miałem ten sam dylemat 60 czy 700
Wybrałem 60D i jestem bardzo zadowolony i Tobie też życzę dużo radości z bardzo dobrego wyboru :)
Wiadomo, ze 60D :) nie ma sie nad czym zastanawiac :).
--- Kolejny post ---
Wiadomo, ze 60D :) nie ma sie nad czym zastanawiac :).
Jak na razie jestem bardzo zadowolony, to jest konkretne body. Jak patrzę na te z xxxd to nie ma porównania, tamte są jakieś zabawkowe :D
--- Kolejny post ---
Jak na razie jestem bardzo zadowolony, to jest konkretne body. Jak patrzę na te z xxxd to nie ma porównania, tamte są jakieś zabawkowe :D
Rowniez oddaje glos na 60d :)
--- Kolejny post ---
Rowniez oddaje glos na 60d :)