Odp: [hudy85] moje różności
Wow, widzę, że poświęciłeś się trochę dla moich fotografii :)
Zgadzam sie z każdą opinią i przyjmuję krytykę na klatę :)
Bardzo dziękuję, dzięki Wam z każdym kolejnym wyjsciem zaczynam trochę inaczej patrzeć na to co robię i staram się uchwycić zwykłe rzeczy w inny sposób, choć wiem, że jeszcze wiele mi brakuje. Lubię focić i nie przebieram też za bardzo w tym co wrzucam, ale tylko dlatego, żeby nauczyć się: co, gdzie i jak ma leżeć :)
Dzięki raz jeszcze!
Widzę kunia z krzyżem, reszta się nie otwiera...
32. Mam skojarzenie z okienkamiXP, tylko ktoś przeorał pole!
27 takie,jakie powinno być,dobry kadr,kolor,mi się podoba.Qcyki spróbuj w pionie,niech"przypozują:)" 32 rewela,mi też kojarzy się z idyllą z tapet xp,przyłożyłeś się:). Na 33 ciut ostrości brakuje,tam het het na końcu.Ale też fajne:)
Mialem identyczne skojarzenie. Kucam przy polu, wkladam oko do dziurki i widze tapete do windy. Wrzucilem to zdjecie chyba najbardziej dlatego, zeby zobaczyc, czy macie podobnie :))
Kucyka mialem jeszcze kilka pstrykniec glownie w pionie, ale juz nie chcialem upychac samych koni ;)
słowiczek - 33 to wszystko co udalo mi sie wyciagnac na tym szkielku, nie wiem czy gdzies popelnilem blad, czy po prostu tyle sie da :)
Pozdrawiam i dzieki za kolejne opinie :)
32 i 33 fajnie by wyglądało w lekkim BW. Ostatnio oglądałem film Nebraska i takie widoczki w czarno-białym filmie to coś pięknego.
Spróbuję się tym trochę pobawić, jak uda mi sie zrobić coś fajnego to wrzucę :)