Używany 20D - 3000-3500 zł.
Zobacz np. tu:http://canon-board.info//showthread.php?t=9407 ( to nie reklama :-))
70-200/4 na allegro nowy to ok. 2500 zł. używany 2000 zł.
17-40/4 na allegro nowy ok. 2600-2900 zł.
Wersja do druku
Używany 20D - 3000-3500 zł.
Zobacz np. tu:http://canon-board.info//showthread.php?t=9407 ( to nie reklama :-))
70-200/4 na allegro nowy to ok. 2500 zł. używany 2000 zł.
17-40/4 na allegro nowy ok. 2600-2900 zł.
A więc polecacie, aby teraz kupić lepsze body i gorszy zestaw osprzętu, aby później wszystko dokupywać, a nie zmieniać body tak? ;-)
Pozdrawiam ;-)
Adrian
Moim zdaniem na forum można znaleźć informację dotyczące całego osprzętu . W tym wątku wszystko zostało powiedziane . Kup co uważasz za słuszne , nikt za Ciebie nie wybierze .
Osobiście posiadam troszkę bardziej rozbudowany zestaw 3 .
Mając dzisiaj wybierać zastanawiałbym się nad 3 lub 4
Kup i rób zdjęcia niezastanawiąjąc się czy inna opcja byłaby lepsza ;)
No jasne, że wy za mnie nie wybierzecie, ale rady są dla mnie mile widziane. Skoro miałbym wybierać między zestawami 3 i 4, to teraz muszę podjąć ostateczną decyzję. Mniej kłopotu sprawi kupienie lepszego body i dokupywanie obiektwyów, bo zmieniać body za rok czy dwa, jest niezbyt wygodne. No, ale zestaw 3 ma naprawdę od razu świetną optykę...
Dobra, nr 4 rulez, tylko jeszcze się spytam, czy to naprawdę będzie lepiej, jak kupię droższy 20D ;-)
Przepraszam za wszystkie moje pyatnia, ale to naprawdę dużo pieniędzy, i chciałbym jed obrze wydać.
Pozdrawiam ;-)
Adrian
Chyba mam za mało postów, bo nie mogę się spytać, czy jeszcze aktualne.. :cry:Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Wyślij pytanie na PM do sprzedawcy, w dziale "Giełda" tylko założyciel wątku może pisać posty. Gdyby było nieaktualne to zobacz na allegro, lub poczekaj "chwilę" - z pewnością pojawią się następni sprzedawcy 20-tki na tym forum.
dobra, wysłałem ;-)
Body sprzedane :cry:
Ponieważ nie chcę zakładać nowego wątku, to spytam się tu.
Czy obiektyw "kit" i 50/1.8 mogą przekazywać korpusowi informacje o odległości (chodzi o to, czy z nimi działa E-TTL II)
Pozdrawiam
Adrian
Dziala.Cytat:
Zamieszczone przez AdrianP