Odp: Tylko dziś !!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed chwilką pobrałem,w tzw międzyczasie dostałem klucz.Odpaliłem : filozofia pracy całkiem odmienna od np LR.Na pewno nie jest odpychający :D.
Też pobrałem ale aktywować mi się nie chce - pisze, że niemożna się połączyć z serwerem.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Przed chwilką pobrałem,w tzw międzyczasie dostałem klucz.Odpaliłem : filozofia pracy całkiem odmienna od np LR.Na pewno nie jest odpychający .
Tylko strasznie "powolny" na mojej blaszance, nie takiej najgorszej.
Cytat:
Zamieszczone przez
kulek855
Też pobrałem ale aktywować mi się nie chce - pisze, że niemożna się połączyć z serwerem.
Wykonaj aktywację ręczną, serwery są tak przeciążone, że dziś aktywować trudno, mnie ręczna poszła za 2 próbą.
Ogólnie programik fajny, można trochę poeksperymentowć i wcale nie taki mułowaty jak piszecie, a mój komp ma już 2 lata.
Ok udało się. Ciekawy program - może się przyda.
Pobrałem dzisiaj, kilka minut temu z linku w pierwszym poście. 264MB, nadal za free.
Czy tylko mi tak wolno działa czy to przypadłość tego programu.
Ja jeszcze nie testowałem, dzisiaj sprawdzę bo najnowszego kompa to ja nie posiadam . Patrząc na wymogi nie wróży to nic dobrego dla mnie :( Perfect Effects 8 Tech Specs – onOne Software
Cytat:
Zamieszczone przez
manfred1
Czy tylko mi tak wolno działa czy to przypadłość tego programu.
Niestety, to chyba przypadłość tego programu. Używałem go na CPU Phenom II x4 podkręconym na stałe do 3800 Mhz i 8 GB RAM-u i program działał dość wolno :(
Pewnie został tak skompilowany, że nie pracują równo wszystkie rdzenie, a głównie jeden z nich.
To może podrzucę jeszcze to: program do edycji wideo HitFilm 2 Express. Można go odebrać za darmo do 4 lutego.
Wchodzimy tutaj: https://hitfilm.com/express/free