Odp: [majeczek78] Moje różne
Czesc na poczatek male wyjasnienie. Zdjecia portretowe (jak i kazde inne) sa odzwierciedlenie twojej osobistej wizji. Ty sam wiesz co chcesz uzyskac i co sie tobie podoba. Ja moge je widziec inaczej co wcale nie oznacza ze zdjecie bedzie lepsze. Z technicznego punktu troche sa przeostrzone i sa zaszumione. Moze to chciales osiagnac - tego nie wiem.
Ja storzylem sobie wizje ktora moge sie podzielic.
- Po pierwsze zadna z moich modelek nie ma bizuterji - chyba ze objektem moich fotek jest bizuterja. Pierscionek na rece odwraca uwage od calosci kompozycji. Dziewczyna ma ladna buzie i oczy. Dlaczego zaslaniasz je wlosami? Nie wspominajac ze wlosy sa nierozczesane i odstaja na boki i zaslaniaja lewe oko. Tani spray do wlosow i grzebien zalatwi sprawe. Jezeli chcesz pokazac ze dziewczyna ma ladne wlosy to ja bym to zrobil troche inaczej.
Wez jakis magazyn mody i popatrz na zdjecia. Pozym i ustawienia, Zwroc uwaga jak jest ustawione swiatlo a Potem postaraj sie to wszystko skopiowac.
Zrobisz tysiace zdjec i zlapiesz swoj styl. Na koniec dodam ze wiele mozna poprawic w photoshopie ale poco sobie dodawac pracy jak mozna to zrobic od razu.
Tutaj masz szybka przerobke twojego zdjecia
Zdjęcie z portfolio Flip F. (Flipflap) Glamour 5103198 - maxmodels.pl
Powodzenia
Dzięki wielkie za cenne uwagi.
Kolejne fotki:
10
11
nie kumam.
jak wrzucę adresy URL i zatwierdzę post to zdjęcia normalnie się wyświetlają a jak odświeżę stronę to już nie.
Mógłby ktoś coś doradzić?
NO wiec - z mojej obserwacji wynika że jeśli jestem zalogowany na onephoto to fotki na forum są widoczne a jak się wyloguję to już nie ....:cry:
Nie wiem jak wcześniejsze fotki bo ich nie widać ale trzy ostatnie ot takie se.
Moim zdaniem pstryki i nawet czarnobiałość ich nie ratuje.
Szkoda że na 11 twarz nieostra.
Witam. Jedna z fotek robiona na debiutanckiej rolce Ektara 100:
1_017 by Marek Brzeszcz, on Flickr