A jak 15 latka ma takie wieeeeeeeeeelkie grabie????:twisted:
Wersja do druku
A jak 15 latka ma takie wieeeeeeeeeelkie grabie????:twisted:
tak, pisze subiektywnie :) ten aparat jest zwyczajnie za maly dla doroslego faceta. i wiem, ze mozna sie przyzwyczaic. do mieszkania w 3 osoby na 30 m.kw. tez mozna. ale nie oszukujmy sie - nikt nie pogardzi jesli bedzie wiecejCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Pewnie, że nie pogardzi, hehe. W sumie bym wolał zeby 350D miał gabaryty 300D (choć wtedy bym nie kupił gripa) ale teraz przynajmniej jest puszka pionowa i ładnie mi wchodzi do torby (Tenba). A laski na 350D z gripem lecą (sprawdzone na studniówce, drugi koleś miał 10D) ;)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
to ten zwierzecy urok :twisted: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Raf_1975
EDIT: buee... a on powiedzial, ze na moj aparat laski nie leca :(
Widac nie doroslem... :twisted: Kiedys polubilem Pentaxa ME Super (nawet mniejszy od 350D) a dzis lubie 350D kiedy mi sie niechce targac czegos wielkiego.Cytat:
Jak dołożysz jakiś dłuuugi obiektyw to polecą, spoko :twisted:Cytat:
hehe... cos w tym jest :) choc poki co, na 10D z przykrecona "lufa" (bez szalenstw, bo raptem Sigma 70-300) to sciagalem wzrok... Hindusow w Singapurze. a to nie do konca to o co by mi chodzilo :oops:Cytat:
E tam, nie narzekaj. Liczy się zainteresowanie ;)
no to ja mowie jednak pas :)Cytat:
ale pociesza mnie, ze poki co, moja najmlodsza laska w rodzinie (coreczka, 1 miesiac i 1 dzien) bardzo leci na 10D :) i to jakby co wystarczy :)
chyba EOT, bo coby nie mowic, lekko zeszlo z tematu ;)
Cytat:
AMEN
EOT