Odp: Nikon d 610 - po liftingu
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Ale pewnikiem duża zaleta przy sprzedaży bo teraz jak coś nie ma wifi i bezpośredniego połączenia z fejsem to jest do niczego ... ;).
Ostatnio kupiłem bluray'a i czego toto nie ma, dziwne że kawy nie parzy - dobrze że kieszeń na płyty przewidzieli :lol:.
przy sprzedaży nie wiem, bo zwykle kupuję a nie sprzedaję, będzie szybciej tanieć, a i firma nie będzie wmawiać że jeden scalak za dwa centy i kilka linijek kodu kosztuje dwa tysiące złotych :).
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
dodałbym do tego jeszcze problemy z AF z 5d2, krzywo montowane wyświetlacze w 20d, toksyczna guma w 650d itd...
I odpadające lustro w 5D :)
!!! Przeczytaj !!!
Chciałem poruszyć temat jakości wyrobów fotograficznych nikona, odnośnie wprowadzenia D610 przez Nikona na otarcie łez
w wątku D800 Af - Strona 167 - Nikoniarze.pl - Forum fotograficzne
szczególnie post 1668 i 1673
Jestem w szoku
Cytat:
Zamieszczone przez
tkosiada
Jestem w szoku
Tak to już jest. Dobrze, że oni tylko 'flashują' a bebechy przychodzą z Japonii (czy Tajlandii w przypadku D600/D610) - w każdym razie szkoda takie body po upadku dostać. Ja miałem D700 przez 4 lata, kupione w Polsce, i oprócz gum nic się nie działo.
Od teraz w opisie na aukcji "Pochodzi z polskiej dystrybucji" nie będzie plusem ;)