A to przepraszam :) nie zauważyłem :)Cytat:
Chce zaakcentowac, ze bynajmniej nie chodzi mi National Geographic tylko o National PHOTOGRAPHIC, ktorego mozna zostac nawet redaktorem naczelnym
Wersja do druku
A to przepraszam :) nie zauważyłem :)Cytat:
Chce zaakcentowac, ze bynajmniej nie chodzi mi National Geographic tylko o National PHOTOGRAPHIC, ktorego mozna zostac nawet redaktorem naczelnym
A co do koszulek to ja mam sliczna czarna z napisem na plecach : REPORTER, i wszedzie wchodze :)
Mozna też załozyć jaskrawożółte nakrycie z napisem PRESS na plecach - też działa, ale i tak niewszędzie wejdziesz.
[ Dodano: 14 Wrzesień 2004 ]
A tak wracając do tematu CZARNEGO KONIA (czyli czarnej 300D) to wkońcu CANON pomyslał głową - sukces NIKONA D70 do nich przemówił.
Kilka takich błedów i CANON pójdzie z torbami.
Kolejny problem widac w cenie 20D. Cena z pogranicza absurdu - zaniżona na rynku polskim, albo są to jakieś wersje testowe, przedprodukcyjne, które trafiły do Polski celowo (w myśl zasady Głupi Polak kupi bo nowe).
Ach Canon Polska nie dba o swoich klientów.
Mam taka: http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/b...tomaszs016.jpgCytat:
Zamieszczone przez Aszu
Ale na kocich wystawach by glupio wygladala... sam sprzet wystarcza ;)
O tak - Koty mogłyby tego nie wytrzymać!!!!!
Mam taka: http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/b...tomaszs016.jpg
Ale na kocich wystawach by glupio wygladala... sam sprzet wystarcza ;)[/quote]
Vitez! Chodzi Ci o kamizelkę czy ten plastik ?
O kamizelke. Wystarczajaco sie rzucam w oczy z moim wzrostem, duzym sprzetem, z softboxem na lampie. Kamizelka to juz byloby przegiecie az bym pewnie slyszal szepty "o, patrzcie jaki pozer" ;)Cytat:
Zamieszczone przez krecio
Mysle, że ten ruch ze strony Canona (czarne body) jest wymuszony przez konkurencje (D70, *ist DS, Dynax 7D)
Co jak co ludzie się patrzą na wygląd zewntrzny, a kolorystyka budy ma duże znaczenie przy wyborze.Cytat:
Mysle, że ten ruch ze strony Canona (czarne body) jest wymuszony przez konkurencje (D70, *ist DS, Dynax 7D)