Jestem zadowolony z Energizer CA511, swietnie spisuje się też oryginalna obudowa baterii Canon BP511 z której wyrzuciłem padnięte ogniwa i wstawiłem nowe chińskie 1600mAh z ezatoki.
Wersja do druku
Jestem zadowolony z Energizer CA511, swietnie spisuje się też oryginalna obudowa baterii Canon BP511 z której wyrzuciłem padnięte ogniwa i wstawiłem nowe chińskie 1600mAh z ezatoki.
A ja polecam aku firmy HAMA. Ja jestem bardzo zadowolony :)
BlackBerry 9900
też jestem za DELTĄ :> tanie to i dobre
Ok. A powiedzcie jak to jest z osłonami przeciwsłoneczymi do 35mmf2.0 firmy JJC. Ori mnie nie interesuje bo wiadomo- cena. Można to gdzieś kupić w polsce? Może coś innego polecicie?.
Co do akumulatorów - mam i polecam Newell, co do osłony przeciwsłonecznej do 35 f/2 widziałem na Allegro kiedyś zamienniki za 35zł, niestety nie zdążyłem kupić, aktualnie szukam nadal i nie widzę nic poniżej 80zł! JJC ma fajne osłony p-słoneczne, ale warto wcześniej nakręcić na obiektyw i sprawdzić, miałem jeden zamiennik, co jak już się wkręcić - wykręcić się tak łatwo nie chciał ;)
Edycja: Uwaga, zamiennik EW-65II na znanym aukcyjnym portalu poniżej 50zł z przesyłką ;)
Właśnie znalazłem. Wygląda spoko ale ma po bokach jakieś takieś "zapiecia"? Ciekawe czy tego na fotach nie bedzie widać.
Oryginał też tak ma z tego co pamiętam
Ten model nie ma mozliwosci wyzwalania bezprzewodowych lamp prawda? Jest to duzym minusem? Kiedy, jak i gdzie uzywa sie tego?
Na ebayu sa w jeszcze lepszej cenie ale z Chin. Ciekawe czy są coś warte?
eBay