Odp: obiektyw powystawowy
Gdybym miał pewność to być może pokusiłbym się na 16-35 bo potrzbuję szerokiego konta.
Cytat:
Zamieszczone przez
horak
Gdybym miał pewność to być może pokusiłbym się na 16-35 bo potrzbuję szerokiego konta.
To nie wiem na co czekasz. Kupujesz przez internet. Dokonujesz rejestracji. Jak koledzy z forum pisali już wcześniej praktycznie po kilku dniach dostawali informację od Canona o przyznanym zwrocie. Jeżeli dostaniesz informacje z odmową to zwracasz obiektyw do sprzedawcy, masz na to 10 dni...
Rozumiem, że jeśli dostanę po kilku dniach odpowiedź że jest ok to nie zmienią chyba później decyzji. Odpowiedź dostaje się po wysłaniu kodu czy przed ?
Cytat:
Zamieszczone przez
horak
Rozumiem, że jeśli dostanę po kilku dniach odpowiedź że jest ok to nie zmienią chyba później decyzji. Odpowiedź dostaje się po wysłaniu kodu czy przed ?
1./O ile mi wiadomo, to nie ma możliwości, żeby zmieniono decyzję. 2./ Po wysłaniu kodu. :)
Wytne kod z pudełka, wyśle, dostane odmowę, a później zwróce sprzedawcy pudełko bez kodu :)
:confused:
Cytat:
Zamieszczone przez
horak
Wytne kod z pudełka, wyśle, dostane odmowę, a później zwróce sprzedawcy pudełko bez kodu :)
Słyszałeś o tym, żeby ktokolwiek otrzymał odmowę :confused:
Nie interesowałem się tym nigdy więc nie mam pojęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
horak
Nie interesowałem się tym nigdy więc nie mam pojęcia.
Ja się interesowałem i o takim wypadku nie słyszałem. :roll:
Ja w którejś z ostatnich akcji cash-backowych wysyłałem tylko skany z pudełka. Zwrot dostałem zanim coś zdążyłem wyciąć.
Cytat:
Zamieszczone przez
horak
...potrzbuję szerokiego konta.
Oj! Taakieego to chyba wszyscy potrzebują :D