Mógł byś trochę to rozwinąć bo kombinowalem pół nocy jak więcej przekazać/zbliżyć się do tematu i nic z tego ;)
Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2
Wersja do druku
Mógł byś trochę to rozwinąć bo kombinowalem pół nocy jak więcej przekazać/zbliżyć się do tematu i nic z tego ;)
Ty w nocy nie kombinuj, tylko śpij. ;)
Miałem na myśli to, że np. przy tematach 35, 36, 37, albo 43 można było podejść bliżej, na 2-3 metry i zrobić je szerokim kątem około 24mm, czyli w Twoim przypadku zoomem na 17mm. Myślę, że zdjęcia wyglądałyby o wiele ciekawiej, chociaż te też nie są złe.
2 mało kolorków trochę
3 ma coś w sobie
20 tu też jest ciekawie
fotki z jajem, chce się oglądać, ale są za bardzo wymiksowane ;)
Dzięki :) mam niestety tendencję do przesadzania z obróbką ... liczę więc na opinie które zdjęcia są zjadliwe a którym mówimy stanowcze - Nie :)
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56 - No koniec dwa nowe
57 - Ciekawe ile to KM ??? :)
Bardzo ciekawa galeria szczególnie że lubie oglądać zdjęcia takich egzotycznych regionów jednak obróbka mi troche przeszkadza. Za mało kolorowo, zielenie jakieś takie nijakie a jednocześnie za niebiesko na nich. Jak ożywisz je bardziej kolorami i będzie naprawde super :)
58 - Laos - Luang prabang
59
60
61
62
63
64
65
66
67
--- Kolejny post ---
Niebieskawy odcień to pozostałość po obróbce - na razie nie bardzo mi wychodzi pozbycie sie tego zabarwienia - ale będę walczył ;)
Ładne zdjęcia. Na dwóch ostatnich śmigła zamrożone - szkoda, że nie użyłeś dłuższego czasu.
68 - głównie Delhi
69
70
71
72
73
74