Odp: Zlot użytkowników Canon-board.info 7-9 czerwca 2013r! Zapraszamy!
Jasne, amatorzy też sporo skorzystają na wspólnej wymianie wiedzy.
To proszę o zapis, jutro dokonam formalności.
Cytat:
Zamieszczone przez
fomag
Dawaj Sergiusz, pożycz jakiegoś Canona, w sumie nie pisaliśmy, że musi działać :-) i zapisuj się. No tylko nie może być aparat marki N.
Fajnie byłoby się poznać.
Można odnieść wrażenie, że zawiązuje się kolejne towarzystwo wzajemnej adoracji na tym forum :) Chociaż może z drugiej strony o to w tym wszystkim chodzi ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
Choć ja i tak mam z głowy ponieważ nie jestem użytkownikiem aparatu Canon. Ale trzymam kciuki aby się udało.
Mogę Ci swojego pożyczyć, bo ja wtedy pracuję i nie jadę :roll: .
Weźmiemy projektor Canon'a to może uda się puścić mecz Polska Mołdawia w piątek wieczór :)
Wielkopolska słynie z chmielowych wspomagaczy dopingu dozwolonych przez FIFA, jeśli kopacze nie zepsują humoru to dobry nastrój zapewniony :p
zlot nie dla ślubniaków ;). pełny sezon, z drugiej strony kiedy jak nie w lecie :).
Witam.
Proszę również mnie dopisać.
Pozdrawiam
Tomek
Miło nam poinformować, że w sobotę 8.06.2013 oraz w niedzielę 9.06.2013 podczas trwania zlotu dzielić się będzie z Wami wiedzą Renata Dąbrowska.
Renata od 2005 roku współpracuje z trójmiejskim oddziałem “Gazety Wyborczej”. Absolwentka Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi.
Wielokrotna laureatka polskich konkursów fotografii prasowej: Grand Press Photo, BZ WBK Press Foto oraz Gdańsk Press Photo. O najnowszym projekcie Renaty Dąbrowskiej pt. "Ja, Renata Dąbrowska - 100 portretów" możecie przeczytać na jej stronie album -
Renata dla chętnych poprowadzi warsztat z zakresu fotografii reportażowej dokumentalnej.
Kolejne atrakcje pojawią się wkrótce...