Bomba! Choć 1 najbardziej zostaje w głowie:)
Wersja do druku
Bomba! Choć 1 najbardziej zostaje w głowie:)
Do autora, widać, że kochasz transport lotniczy i sprawia Ci to frajdę. Inaczej zdjęcia byłyby takie sobie, a są bardzo dobre. Gratuluję.
Mnie zastanawia jedna rzecz - zdjęcie nr 7. Czy tam nie tyle lotnisko, co sam pas startowy, na którym akurat znajduje się startujący samolot nie jest ogrodzony??? W pewnym momencie ogrodzenie się nagle kończy. No, chyba, że resztę usunąłeś :-). Wpatruję się w to zdjęcie i nie mogę tego rozszyfrować, bo nie sądzę, że na lotnisku tak "dziko" parkują samochody, które nie wyglądają na służbowe.
Pozdrawiam.
To Amsterdam tam w wielu miejscach nie ma płotu a jest jedynie fosa oddzielająca od lotniska.
Ja wiem, że Holandia to cywilizowany kraj, ale po 11 września, taka fosa może nie powstrzymać szaleńców. Poza tym siatka czy płot nie tylko mają uniemożliwić ludziom dostanie się pod koła samolotu, ale również zwierzętom. W każdym bądź razie ciekawa sprawa. Dzięki za informację.
Pozdrawiam.
Tam są fajne miejscówki ;)
JetPhotos.Net Aviation Photos-Photographer Search: Freek Blokzijl
JetPhotos.Net Photo
Niestety nigdy nie byłem :(
Mam nadzieję sebah, że nie pogniewasz się za linki.
Nie, nie ma problemu Bangi :) Po 11.09 wszystko zostalo zaostrzone ale Schiphol zostanie Schiphol i tu nie ma co mowic o plotach. Tam gdzie byly potrzebne tam sa, a tam gdzie nie to wystarczy kanal/fosa. Znam miejsca gdzie mozna wejsc na teren lotniska specjalnie nie trudzac sie. Ale po co? Nawet jesli jakis desperat mialby chec aby cos takiego zrobic to zanim by skonczyl o tym myslec, panowie mundurowi byliby przy nim :)
Dziekuje ze tak mile komentarze. Bardzo ciesze sie ze zdjecia sie podobaja.
31.
Aviation by hincasebastian, on Flickr
32.
33.
34.
Pozdrawiam
Najciekawsze zdjęcia samolotów jakie widziałem na tym forum. Gratulacje.
dzieki bardzo :)
35.
36.
37.
38.
Czasy zdjec nocnych to 1/15, robione z reki.
Pozdrawiam :)
nr 35 - Fajne panoramowanie! :)
39.
40.
41.
42.
43.