Tez mnie to troche dziwi, ale:Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
- to w zasadzie oznacza ze to pewne.Cytat:
Thanks to Chuck Westfall (..) for their assistance in the preparation of this article
Wersja do druku
Tez mnie to troche dziwi, ale:Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
- to w zasadzie oznacza ze to pewne.Cytat:
Thanks to Chuck Westfall (..) for their assistance in the preparation of this article
trwalsza migawka, spot, podglad iso, większy lcd, tak zmiany są rzeczywiście kosmetyczne :DCytat:
Zamieszczone przez TOPOL
A jak wygląda grip do niego? Któryś z obecnych, czy jakiś jak zwykle nowy? :)
Grip od 20stki pasuje
Tym razem Canon zdecydowal sie na zaskakujace posuniecie marketingowe :lol: I... nie wprowadzil nowego gripa wypuszczajac nowa puszke, prawie identyczna jak poprzednia :mrgreen: Pasuje ten od 20D.Cytat:
Zamieszczone przez adamek
Przecież 30d nie może być uszczelniony - za dużo w niego napakowali - przegrzewałby się ;-)
Skoro to jest udokładnienie 20D to zobaczymy czy AF jeszcze lepiej będzie się sprawować.
Jak na razie wygląda, że użytkownicy 20D mogą zostać w domu i nie pędzić do sklepu.
Przynajmniej do następnych nowości ;)
BTW czyżby koniec z nowymi firmware'ami do 20D?
Ja juz wiedziałem wczoraj o tym :) I wiedziałęm, że zmieniać nie ma sensu, no chyba, że na 5d ..
Tak, 5d rysuje się w tej sytuacji atrakcyjnie - niech jeszcze trochę stanieje :)
Spot jak na tę klasę (w tym systemie) to chyba naprawdę mała rewolucja. Trwalsza migawka i iso w wizjerze to również bardzo istotne zmiany. Wyświetlacz to już bajer. Ale mimo to, uważam, że to raczej być powinien 25D. Obecnie dodane funkcje były zawsze tym, czego brak było (IMHO) w 20D (chocaż spot trochę duży...) - który to korpus uważam za bardzo udany. Brak większej matrycy (i słusznie: po cholerę większa - dla zaspokojenia własnego ego?) sugeruje, że być może ten moloch Canon wypuści coś pośredniego między 20D i 5D (plis 3000D miałby totalnie pełne krycie rynku).