Odp: Nowy sklep internetowy
Zawsze mnie zastanawia skąd się biorą osoby, które wierzą w cudowne mega okazje.
Okej, przy jakichś drobnych produktach ryzyko jest nieduże, bo i kasa nieduża.
Ale przy kwotach rzędu 2-5-10 tysięcy... Lepiej dać więcej i kupić w porządnym, sprawdzonym sklepie, a nie liczyć na cud.
Ewentualnie odebrać osobiście.
" 2. Zarejstruj się w naszym programie partnerskim, dostępnym tutaj:
...
W momęcie kiedy ktoś kliknie w wygenerowany i wklejony, np na facebooku czy na blogu, link danego produktu, zostanie automatycznie przekierowany na strone naszego sklepu, a w przypadku kiedy dokona zakupu, Ty od tej całej transakcji zarobisz 10% wartości sprzedanego towaru"
hahaha ...to jest "momęt" na szybkie $$$ :mrgreen:
firma ewidentnie dopiero na dorobku :mrgreen: kupujmy kupujmy dajmy mu szansę na wyjście z tej nory :mrgreen:
..."Przecież to jest szarganie czyjegoś wizerunku i też podchodzi pod paragraf...."
On tam niczego nie sprzedaje, robi wszystko abyśmy go obsmarowali a potem do adwokata i z odszkodowań będzie żył jak królisko.
W ramach rekompensaty jako nawiązkę zażąda naszego sprzętu i wtedy dopiero rozpocznie handel okazyjny.
Jak ktoś nie amator i żyje z foto, to niech lepiej się tu nie wypowiada.
Trochę wcześniej działali tutaj https://www.facebook.com/pages/Spoko...31777590180888
i tutaj http://spoko-cena.webnode.com/
Z bliżej nieznanych przyczyn strona przeszła do lamusa ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
najeli
Wymagana rejestracja - chyba podziękuję.
W sensie że się pojawił na CFK.
A podpisał swój elaborat pacan jeden:
"W razie pytań walcie do mnie jak w dym
Pozdrawiam,
Bogusław Komorowski"
Można odbierać sprzęt osobiście - w Kancelarii :?:
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Wymagana rejestracja - chyba podziękuję.
damn.. ciągle zapominam ;-)
Ale ciekawe, więc przekleję :D
Cytat:
Witam, jestem tutaj nowy, chiałem się przywitać. Mam na imię Bogusław. Fotografią zajmuję się stosunkowo krótko. Na codzień działam jako partner jednego ze sklepów internetowych, w celach zarobkowych rzecz jasna. Jak partner mam za zadanie zachęcić ludzi z branży fotograficznej do zakupów za pośrednictwem sklepu z którym współpracuje. Z góry dodam że nie jestem właścicielem sklepu a jedynie promotorem. W ostatnim czasie pojawiła się możliwość znizki dla nowych klientów. Aby otrzymać znizke w czasie robienia zakupów należy w koszyku w odpowiednim polu wpisać jeden z poniższych kodów promocyjnych:
20%GRATIS - Zniżka 20%
XTCHDNP25 - Zniżka 25%
TNTPWYP30 - Zniżka 30%
WUHAEMVP - 1000 mniej
Zniżki przysługują nowym klientom którzy jeszcze nie posiadają konta w podanym sklepie. Kodów nie można ze soba łączyć tzn kożystać z dwóch na raz. Kody te działaja tylko dla poszczególnych aparatów i obiektywów więc prosze sobie posprawdzać co działa a co nie. Aha, adres sklepu to /link wyciąłem, licho nie śpi/ Intratna Oferta
W razie pytań walcie do mnie jak w dym
Pozdrawiam,
Bogusław Komorowski
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
W jakiej Kancelarii?
Prezydenta - ma się rozumieć!