-
Odp: Bye, bye na zawsze
Dziwne zdarzenia tu następują. Janusz już pewnie nie czyta tych podziękowań, do których i ja się przyłączam. Czyta je pewnie osoba, przez którą te podziękowania tu są wpisywane. Przydałoby się jakieś wytłumaczenie. Wkład Janusza w poziom merytoryczny tego forum tego by wymagał. Źle się dzieje, oj źle.
-
Wielki szacunek, Panie Januszu, i uznanie. Dziekuje, gdyz wiele sie od Pana nauczylem.
-
Skoro Janusz nie miał ochoty niczego wyjaśniać, to chyba nikt inny tego za niego robić nie powinien? ;) Ale przyznam że uwielbiam spiskowe teorie, więc czekam na rozwinięcie akcji ...
-
ale jakie spiskowe teorie? Janusz jak mało kto wnosił do forum merytoryczną treść popartą doświadczeniem. Ale ile lat można taszczyć całe forum na włsnym grzbiecie. z całym szacunkiem ale kiedy ostatnio na C-B był zamieszczony jakiś ciekawy artykuł/trick/bacstage to przejrzenia i przeczytania? Osobiście nie przypominam sobie. Ok.Może wątek ze zdjęciami Venomera czasem pozwala sie na sekundę zatrzymać nad jakimś zdjęciem ale i ON przestał publikować backstage i jakikolwiek opis sesji. Dodatkowo ostatnie zmiany w tym zamieszczanie zdjęć na FB bez udzielenia na to wyrąźnej zgody zdecydowanie zniechęci ostatnich wytrwałych do zamieszczania tu jakichkolwiek swoich prac. Forum w kontekscie fotograficznym umarło . Ot czasem rozgrzeje sie jakiś wątek przy okazji premiery nowego aparatu czy szkła i tyle. Wiec jakijest sens udzielania sie i dzielenia wiedzą na forum gdzie wieksze emocje budzi opis klawiszologii body niż opis i efekty udanej sesji.
-
dobra okazja, by podyskutować o poziomie tego forum
liczyłbym, że na temat odejścia Janusza wypowiedzą się moderatorzy, wszak powodem była rozbieżność poglądów (jego z nimi?)
I nie piszcie jak o zmarłym, Janusz na pewno pojawni się na innym forum, albo - co bardziej prawdopodobne - założy własne
-
Panie Januszu, DZIĘKUJĘ za wszystkie teksty które Pan napisał. Zawartość merytoryczna na najwyższym poziomie. Wiele z tego się nauczyłem i będzie mi brakować dobrych porad, napisanych w sposób przejrzysty. W sumie to czekałem na Pana "powroty" gdyż zawsze wnosiły coś dobrego dla tego forum. Bez Pana nie będzie to już to samo forum. Będę czekał aż Pan gdzieś "wypłynie" i tam na pewno będę. Życzę powodzenia i dużo zdrowia.
-
Również dziękuje za cały wkład w forum. Nie tylko dotyczący fotografii, ale jak już jeden z użytkowników zauważył - stylu wypowiedzi i kultury. Jest pan człowiekiem na poziomie i pewnie też z tego powodu takim autorytetem dla wszystkich forumowiczów. POZDRAWIAM.
-
-
-
no szkoda.. aczkolwiek bardziej mi brakuje snowboardera