Odp: Album czy fotoksiążka ? Internet czy na miejscu ?
Fotoksiążka na grubym papierze foto przebija wszystko.Ja robię 30x30. Po otwarciu strony są na płasko i można wstawić fotę 30x60. Wszystkie oglądające osoby są zachwycone.
--- Kolejny post ---
Fotoksiążka na grubym papierze foto przebija wszystko.Ja robię 30x30. Po otwarciu strony są na płasko i można wstawić fotę 30x60. Wszystkie oglądające osoby są zachwycone.
Cytat:
Zamieszczone przez
miszak
--- Kolejny post ---
nie widziałeś więc fotoalbumu na pigmencie nie mówiąc już o albumie passe-partout z wydrukiem pigmentowym ;)
Czy wiecie gdzie można wykonać fotoksiążkę 30x30cm (po rozłożeniu 30x60cm), żeby miała 56 rozkładówek?
Cytat:
Zamieszczone przez
Pajka
Remian widziałam, że jest oferta oferta myślę, że w całkiem przystępnej cenie. Ja właśnie zamówiłam u nich zdjęcia, bo poleciła mi koleżanka, że mają bardzo ładny wydruk :)
a 15minut wcześniej zakładasz temat z pytaniem o jakość w fotojokerze..
Cytat:
Zamieszczone przez
remian
Czy wiecie gdzie można wykonać fotoksiążkę 30x30cm (po rozłożeniu 30x60cm), żeby miała 56 rozkładówek?
56 rozkładówek na twardych stronach? Przecież taka książka ważyłaby jakieś 7 kilo! Nikt takiej nie zrobi, bo chyba żadne materiały nie są na tyle wytrzymałe, żeby taka książka była choć trochę trwała. Chyba że chcesz nią kogoś zabić ;)
A na miękkich kartach to większość firm Ci zrobi. Ktoś wcześniej polecał najlepszefoto. Kiedyś faktycznie byli z przodu, ale od dłuższego czasu jakościowo poszli mocno w dół i już nic u nich nie robię. Pewnie dlatego, że skupili się na tworzeniu firm wydmuszek, żeby się lansować na zakupach grupowych. Jak trafię na fajną firmę, dam znać. Natomiast od firm ze Świlczy (najlepszefoto, pixbook, colorland, nakolorowo i pewnie jeszcze kilka) trzymałabym się z daleka.
Cześć,
Ostatnio jak byłem na komuni, to oprócz tradycyjnie wywoływania zdjęć, znajomi zrezygnowali z jakiś albumów na rzecz fotoksiążek.
Robili je w www.cewe.pl/cewe-fotoksiazka.html
Z tego co mi pokazywali to super sprawa takie coś. Mocna okładka, fajna książeczka w środku zdjęcia z pierwszej komunii.
Ja polecan najlepsze foto, robilem u nich fotoalbum, fotoksiazke pro i fotoksiazki basic.