Uparciuszki robia te zjazdy, plenerki, spotkania gdy pogoda antywypadowa. Torun ladne miasto ale poczekam do wiosny/lata 8)
Wersja do druku
Uparciuszki robia te zjazdy, plenerki, spotkania gdy pogoda antywypadowa. Torun ladne miasto ale poczekam do wiosny/lata 8)
na 60% bede i stale wzrasta...8) pewnie bede ale musze dobrze pogadac i sie troszke pouczyc :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez -=Festyk=-
to bedzie moj 1 taki plener mam nadzieje ze sie uda...
Złot w Toruniu? No proszę :-) to ja jako rodowity krzyżak też się przyłączę :-)
To jakie szczegóły ?
no narazie jest 8 osob, ciekawie sie zapowiada:-) moze juz jakies male konkrety? co, gdzie, kiedy, jak?
jak znam zycie to z owych zapowiedzi zostanie 30-40% :) wiec apeluje o przemyslenie slowa "BEDE" :)
niebawem bedziemy ustalac rezerwacje jakiegos hotelu - wiec tu tez trzeba z rozwaga przemyslec sprawe :)
Jaka antywypadowa - Vitez ty sie nie znasz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
hehs jako mroz, deszcz i wiart nie spowodowaly wielkich trudnosci w foceniu Pragi. Ogolnie czasem zaleca sie miasto noca w lekkim deszczu focic.. ladnie wtedy swiatlo sie rozklada na wszystkich mokrych powierzchniach. Z tego co wyczytalem i moze w lekkim stopniu doswiadczylem, fotografowac mozna zawsze i wszedzie - tylko trzeba chciec :)
albo focic z balkonu hrhhrhrh
I w taki wlaśnie sposób wada stała się zaletą;)Cytat:
Zamieszczone przez asterix
Jestem po prostu cieplolubnym stworem :pCytat:
Zamieszczone przez Auwo
(uwaga: żart)
Ze stworem to się nawet zgodę :D
BTW. Termin zlotu się widzę zmienił, ale ja się wpisuję na listę. Pogoda wbrew skądinąd zasłyszanym złym prognozom jest zamówiona :D