Nosz, kurza twarz!
Już wypełniłem, już zeskanowałem... A tu czytam: "...promocją objęte są produkty kupione od dnia 1.11.2012".
A ja kupiłem 60D.... 30. października. :-( Nosz, naprawdę... Jakbym wiedział, to bym te dwa dni poczekał, słowo daję...
Wersja do druku
Nosz, kurza twarz!
Już wypełniłem, już zeskanowałem... A tu czytam: "...promocją objęte są produkty kupione od dnia 1.11.2012".
A ja kupiłem 60D.... 30. października. :-( Nosz, naprawdę... Jakbym wiedział, to bym te dwa dni poczekał, słowo daję...
Oddaj do sklepu jeśli zdalnie, kup we wtorek:)
Spróbować można - a nuż się uda.
Tylko czy ten zwrot pieniędzy jest rzeczywiście promocją :?: Patrząc na dotychczasowe działania Canona na naszym rynku można stwierdzić, że Polska jest dla tej firmy rynkiem niszowym. Chyba że jest to jakaś zorganizowana (międzynarodowa) akcja i trafił do nas jej "odprysk" - jednak zagranicznych for nie czytam i w związku z tym nie mam żadnych informacji na ten temat.
Chociaż z drugiej strony ........ mam kolegę który jest zatrudniony w salonie Toyoty i kiedyś w związku z pojawieniem się 1-szych reklam tej marki w TV spytałem dlaczego zaczęli to robić - otrzymałem prostą odpowiedź: w ostatnim czasie bardzo spadła sprzedaż i trzeba to zmienić :!:
Ja np. miałem pytanie bardzo , ale to bardzo trudne: Co oznacza IS na obiektywach Canona :D
Nie rozumiem sensu tego konkursu tzn kto pierwszy ten lepszy . W sumie dziwny to konkurs a sprzedawcy już obiecują cashback jakby był to pewniak .
dokładnie, i to w dodatku na sprzęt używany z fra vat- marza
http://allegro.pl/canon-17-40-f4-ide...808229817.html
(co delikatnie mówiąc jest sporym nadużyciem, żeby nie powiedzieć oszustwem, oczywiście jesli dobrze zrozumiałem regulamin:mrgreen:)
Komentarze dotyczące tej promocji na forum Canona, delikatne, aż do przesady, chyba obawa przed moderatorem :mrgreen:.
Poczytajcie na Optycznych co sądzą o niej nie mający takich obaw.
Tjaa.. poczytałem.. pierwszy tylko zaczynający się od słów :
Uprzejmie proszę aby nie propagować na forum takiego poziomu wypowiedzi.Kontynuowanie rzeczywiście spowoduje interwencję moderatora.Cytat:
Drogi Canonie z całym szacunkiem w krocze sobe wsadź tą promocję ,...
No jasne, powinno być: drogi Canonie Polska, bo tylko u nas takie jaja sobie robią ;-)