Kupić w kraju a nie HK i mieć możliwość zwrotu/wymiany jak Ci nie podpasuje.Cytat:
Zamieszczone przez Roqfort
Wersja do druku
Kupić w kraju a nie HK i mieć możliwość zwrotu/wymiany jak Ci nie podpasuje.Cytat:
Zamieszczone przez Roqfort
yep - popieram, choc raaaaaaaaaczej problemy beda wynikac z body niz ze szkla.. mmsza miales DG ?
(a ja i tak kupilem z HK hehehe)
Cholera wie, nie pamiętam. Od kiedy są DG?Cytat:
Zamieszczone przez asterix
Ja z nią miałem romans w czerwcu ubiegłego roku.
to raczej z bez DG - na filemiranda itd itd nikt raczej specjalnie nie gani DG - hymm w mediamarktach je maja czesto i gesto..
Moze lepiej bylo by pojechac np do 2.. zapiac szklo.. ztestowac.. i jak z obu bedzie ok to wtedy kupic w HK.. jesli jakas jednak bedzie wyraznie gorsza wtedy nie ryzykowac (BTW do HK mozna odeslac - przesylki juz nie chodza miesiacami tylko w pare dni)
To też jest rozwiązanie.Cytat:
Zamieszczone przez asterix
Roqfort, musisz wiedzieć, że 100-300 to diabelnie wielkie i ciężkie szkło 8)
mniej poreczne niz 70-200.. choc jak masz zamiar zmienic body na FF to moze jednak 100-300
"zmienic body na FF"? Nie kumam... Moje body zamierzam zmienić dopiero po śmierci :-) albo operacji plastycznej :) Duże i ciężkie powiadasz... Zawsze chciałem mieć coś dużego i ciężkiego :)
Przed chwilą pobuszowałem sobie po pbase.com i przeglądałem fotki z jednego i z drugiego szkła. Przyznam że te zrobione 100-300 wyglądają troszkę lepiej, ale zdaję sobie sprawę że najwięcej zależy tu od fotografa...
jak nie trzeba Ci 2.8 to czemu nie
Kurcze... Trzeba mi :) To te 2.8 mnie tak głównie podrajcowało... Lubię fotografować akcję... Masz może jakieś swoje galerie w necie, zrobione tą Sigmą?