Dokladnie tak jak pisze 4kwiatek, zapłac kartą a jak nie dostaniesz towaru, to po ok 30 dniach od złożenia reklamacji Bank zwróci Ci pieniądze.
Wersja do druku
Dokladnie tak jak pisze 4kwiatek, zapłac kartą a jak nie dostaniesz towaru, to po ok 30 dniach od złożenia reklamacji Bank zwróci Ci pieniądze.
"Do sprzedaży promocyjnej oraz wyprzedaży przeznaczona jest ograniczona liczba towarów. Realizacja zamówień następuje według kolejności wpływania potwierdzonych zamówień, aż do wyczerpania się zapasów objętych tą formą sprzedaży w magazynie Sklepu lub u jego dostawców."
zapłacone - ale nadal brak gwarancji że dostanę to co kupiłem ;) kolejność ma znaczenie
Chyba już nie ma.
50 już nie ma ale jeszcze jest 85 z nice price :
Canon EF 85mm f/1.8 USM - elektronika - sklep internetowy Merlin.pl
jakoś w nocy płaciłem, status zamówienia :
"Stan realizacji : Zamówienie w trakcie realizacji"
czyli teoretycznie kupiłem dwie nowe stalki w cenie używek - czy rzeczywiście to się okaże po niedzieli ;)
Ja zamawiałem rano i wpłaciłem od razu przez quick money i mój status także "w trakcie realizacji". Przypuszczalna data wysyłki - 08.10.2012 - więc w poniedziałek. Odbiorę dopiero w sobotę jak będę w Polsce i wtedy potestuje.
na tym linku, co wkleił zoomi, szkło wygląda jak używane (guma); może sprzedają jakieś resztki walniętych egzemplarzy?
(żart, oczywiście)
hahahah no to by był niezły hit ;)
btw - z gumami nie ma problemu - one zawsze mogą wyglądać jak nowe, czyste i bez przebarwień
polecam środek do deski rozdzielczej firmy Shell (matowy, nie tłusty), parę kropel na miękką szmatkę
i szorujemy gumy ;) działa - wcale nie żartuję
dzięki za cynk, 85 1.8 zamówiona
cena fantastyczna, a jak się uda wsiąść na FV jeszcze to będzie w ogóle fajnie :))
Merlin wystawia FV. Nigdy nie miałem z tym problemu.
Kalkulator Canon X MARK 1 BLK HB EMEA 3982B001AA - elektronika - sklep internetowy Merlin.pl
zamówiłem dwa ;) w końcu Canon to Canon :P