A może jakis "banalny" problem z tymi mikrowyłacznikami, które tu się pojawiają. Może po pewnym czasie używania, ściskania, miętoszenia, body, któryś się załącza???
Wersja do druku
A może jakis "banalny" problem z tymi mikrowyłacznikami, które tu się pojawiają. Może po pewnym czasie używania, ściskania, miętoszenia, body, któryś się załącza???
czekam narazie na reakcję pana z Canon Polska, mówił że zadzwoni, dowie się wszystkiego z serwisu, wziął nr zlecenia i ma się tym zając.
--- Kolejny post ---
jestem zdruzgotany i nie wiem już co robić jak po raz kolejny po interwencji przedstawicielstwa canon polska nic nie zdziałają :/ kupe kasy władowałem w body i mam co 2 tyg jeździć do serwisu? za rok sie skonczy gwarancja i będe musiał bulić? :|
i narazie ****... zadzwoniłem wczoraj do faceta z canon polska powiedział że zlecił im naprawe, dziś dzwonie do serwisu , oni nic nie wiedzą i mówie że to niemożliwe żeby na dwóch nowych bateriach nie działał... żytnia mówi że nie dostali żadnego maila z canon polska, że nic nie moga zrobić bo u nich wszystko działa... to dre sie na faceta że to nie możliwe żeby tak było , mówi że jeszcze raz sprawdzą...
xxxxxxxxx
xxxxxxxxz serwisu nic nie potrafią zrobić... poprosiłem o sprawdzenie napięć, piszą: wszystko ok... taa to ciekawe czemu aparat po jakimś czasie na nowej baterii, po naładowaniu, przestaje działać, i nie pokazuje stanu naładowania baterii, cały czas jest na full a aparat nie działa :| POMOCY :(
--- Kolejny post ---
jak się mogę domagać zwrotu pieniędzy lub wymiany sprzętu? mam iść do Canon Polska?
Czy jest tu ktoś z wawy i jego body jest na aku ep-l8? Chciałbym sprawdzić czy u niego działa mój akumulator?
--- Kolejny post ---
chodzi mi o LP-E8
ludzie, prosze o pomoc.. kto ma body z LP-E8? I jest z wawy ?
Dowiedziałem się z serwisu na Żytniej, że mój oryginalny aku zostanie wymieniony, nie podali przyczyny, ale to już mówi samo za się że albo faktycznie aku był zrabany albo body je uszkadza, tak jak to byłow przypadku zamiennika
no to lepsza ta pierwsza opcja, żeby aku był kaputt. No ale tego dowiesz się jak już go naładujesz po odebraniu. Albo dowiesz się wcześniej jak ktoś z wawy się zgłosi z pomocą wkładając twój stary oryginał do body. A jak się okaże, że to samo co wcześniej to będzie wiadomo jaka przyczyna. Czyli tak jak każdy tutaj pisał, że body je uszkadza, rozładowuje je szybciej bo coś z napięciami, a serwis sobie z tym poradzić nie może. Pozdro
serwis jest wciąż przekonany że nic nie ma ...
Narazie działa, bateria nowa, pokazuje stan naładowania, więc być może tamta bateria była uszkodzona. pożyjemy zobaczymy :)