To ja bym się na 14 pisał. Mogę zabrać jakiś sprzęt do potestowania, jak będzie ochota. 13 niestety mam ślub, więc odpadam.
Wersja do druku
To ja bym się na 14 pisał. Mogę zabrać jakiś sprzęt do potestowania, jak będzie ochota. 13 niestety mam ślub, więc odpadam.
Ok, się jeszcze zgadamy jak podopinam to co powinnam dopiąć, bo od tego sporo zależy :)
Zwolniło się jedno miejsce noclegowe. Ktoś chętny? :)
WSTĘPNY PROGRAM PLENERU
piątek
kwaterowanie uczestników od godziny 14:00 (jeżeli ktoś ma zamiar przyjechać wcześniej proszę o kontakt, jest taka możliwość)
część formalna -- opłaty, wydawanie identyfikatorów
część nieformalna -- impreza integracyjna (w zależności od napływu uczestników około 20-21)
równolegle dla chętnych fotospacer po starówce i okolicach
sobota
10:00 - wypożyczalnia sprzętu firmy Canon (potrzebne będą dowody osobiste!)
potem fotospacer ulicami Poznania, starówka, Stary Browar, może się uda odwiedzić wystawy Biennale Fotograficznego
ok 16-17 - wspólny obiad z małą częścią formalną i prawdopodobne, że z możliwością przetestowania wydruków fotograficznych na profesjonalnych drukarkach
wieczorny fotospacer wraz z akcją malowania światłem (wszelkie latarki/czołówki/lampy mile widziane)
koło 21 impreza integracyjna
niedziela
11:00 - fotografia sportowa z elementami strobbingu -- zaprzyjaźniona grupa zaawansowanych rolkarzy specjalnie dla nas będzie "pozować"
około 15:00 - obiad i zakończenie oficjalnej części pleneru
nieoficjalnie jest jeszcze plan odwiedzenia Term Maltańskich... :)
Wypożyczalnia sprzętu będzie dostępna dzięki uprzejmości Aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe, projektory, akcesoria - Sklep internetowy Cyfrowe.pl
Przed plenerem jeszcze wyślę wszystkim finalny program w pdfie :)
No to jadziem...
Dziękuję wszystkim za udział w plenerze! :)
Mam nadzieję, że się podobało :)
Jak najbardziej się podobało , i chcemy jeszcze więcej i miejmy nadzieję na TATRY 2013 :) Na razie staram się wrócić myślami do rzeczywistości ,ale jakoś mi to nie wychodzi. Cały czas gdzieś tam się przeplata w myślach weekendowy Poznań.
Powoli zaczynają spływać zdjęcia z pleneru, zapraszamy do galerii :)
ZBYSZKO-PHOTO | Architektura Poznania
i w ramach spamu jeszcze, troszkę poznania :)