Czy w nim oprócz sprzętu zmieści się coś jeszcze? Nie chodzi mi o notebooka, lecz o kurtkę, jedzenie i picie?
Wersja do druku
Czy w nim oprócz sprzętu zmieści się coś jeszcze? Nie chodzi mi o notebooka, lecz o kurtkę, jedzenie i picie?
tylko Plecaki Kata sa troche drogie ...
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...goryNavigation
Mimo ze OT, to musze sprostowac.Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Nie 0,7 a 0,5.
0,7 jest jednak ciut za duze. Znaczy sie oczywiscie, wszystko to z zalozeniem ze bierzemy aparat, lampe i jakies obiektywy :>
Chociaz jak by popracowac.... :mrgreen:
"Trochę drogie" to chyba zbyt delikatnie powiedziane.:lol:Cytat:
tylko Plecaki Kata sa troche drogie ...
http://canon-board.info/showthread.p...highlight=kata
Na dole cennik, który otrzymałem od polskiego dystrybutora...
Fakt drogo to to mają...
Tamrac 5577 czy 5578 też nie są najtańsze ale przynajmniej są ogromne.Cytat:
Fakt drogo to to mają...
czajna - drogo nie drogo ale diabelnie warto!! To jest Izraelska firma jesli dobrze kojarze robia kamizelki i hełmy z kewlaru....ja odkładam kapuche i napewno sie na to przesiade. Lowepro to pikus przy tym.....wykonanie jest poporstu obłedna, ergonomicznie rowniez wypas.Opinie opieram na podstawie R-103 Rusksack ktorego miałem okazje uzywac przez 1 dzionek.
Edit: Plecaki do wziecia od reki w Poznaniu na ulicy Ratajczaka.....ceny mozna negocjowac :wink:
Zdecydowałem się jednak na Tamrac 5578 - EXPEDITION 8, który właśnie przyszedł. :lol: :lol: :lol:
Wow ! Czyli jednak z grubej rury :DCytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Opisz wrazenia - ciekawi mnie np. czy aby sam pusty plecak nie jest troszki przyciezkawy.
Domyslam sie ze w srodku miejsca ma na porzadne studio ;)
BTW, ciekawe ile do nigo bym zmiescil alkocholu ;)
No niestety, sam pusty plecak waży: 3293g.Cytat:
Opisz wrazenia - ciekawi mnie np. czy aby sam pusty plecak nie jest troszki przyciezkawy.
W zupełności wystarczy żeby imprezę zakończyć na oddziale intensywnej terapi. :DCytat:
ciekawe ile do nigo bym zmiescil alkocholu
Zresztą zobacz sam :