Odp: Przebieg migawki 50D...
Cytat:
Zamieszczone przez
DrMike
Magic Lantern hmmmm boje sie zaaplikowac to do mojego body nic sie nie popierdzieli w sofcie?
Spróbuj, a zobaczysz, że nie będziesz mógł się obyć. Nic nie popierdzieli w sofcie.
Mam 50D i używam.
pl:install [Magic Lantern wiki]
Magic Lantern install Canon 50D - YouTube
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Możesz użyć Magic Lantern - przyda się również do innych celów, bo nawet do zdjęć ma kilka świetnych funkcjonalności.
Możesz użyć EOSMSG, ale ten soft, to była jakaś "lewizna" i nie wiem czy jest jeszcze dostępny.
EOSMSG to nie żadna lewizna, tylko świetny program do odczytywania przebiegu migawki w EOS-ach z procesorami 3-5, nigdy się nie myli.
Były już takie sytuacje, że EOSinfo nie dawał rady a EOSMSG odczytywał bez problemu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
EOSMSG to nie żadna lewizna, tylko świetny program do odczytywania przebiegu migawki w EOS-ach z procesorami 3-5, nigdy się nie myli.
Były już takie sytuacje, że EOSinfo nie dawał rady a EOSMSG odczytywał bez problemu :)
Żeby było jasne - ten program to jest lewizna, a jego lewość polega na tym, że bazuje na ukradzionym (autorom eoscount) kodzie.
Linkowanie tego programu na forum jest zabronione.
50D ma cos takiego jak live view?
Hehe, nawet z funkcją wykrywania twarzy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
savage67
Hehe, nawet z funkcją wykrywania twarzy
Proszę nie wprowadzać w błąd innych kolegów, live view w 50D to jest funkcja rozładowania baterii, aby następnym razem lepiej się naładowała :)
czy mozesz podac linka do programu ShutterCount ?
astrojargon - EOSInfo
EOS Info
Jak nie dasz rady użyć pisz na priva. Z 50D na 100% działa, przed chwilą sprawdziłem.
Jak sprzedawałem swojego 50D to bez problemów odczytałem przebieg w EOS Info.
Cytat:
Zamieszczone przez
DrMike
czy mozesz podac linka do programu ShutterCount ?
Nigdzie nie mogę tego w sieci znaleźć. Wrzuciłem swój plik z dysku Download EdsImage.zip from Sendspace.com - send big files the easy way