Jest taka sprawa
Jeśli kupisz 1ds mk III używany, nie będzie Ci pasował i go sprzedasz to zbyt dużo nie stracisz ;) Jeśli kupisz 5d mk III nie będzie Ci pasował i go sprzedasz to stracisz więcej ;)
Wersja do druku
Jest taka sprawa
Jeśli kupisz 1ds mk III używany, nie będzie Ci pasował i go sprzedasz to zbyt dużo nie stracisz ;) Jeśli kupisz 5d mk III nie będzie Ci pasował i go sprzedasz to stracisz więcej ;)
a właśnie zapomniałem o spocie w innym niż centralny, baardzo przydatna rzecz :)
Oskarowy mój ma coś ponad 40.000 klapnięć, można trafić egzemplarze z podobnym przebiegiem.Poza tym żytnia chwaliła się ostatnio, że trafił do nich model z 1000.000 klapnięć na chodzie :)!
Wolałem kupić 5D3 niz 1Ds3.
w 5D mam gripa, kiedyś próbowałem porobić zdjęcia bez niego. Jakoś tak dziwnie mi było. Zresztą przy wielkości moich dłoni grip jest przydatny. W 1Ds nie przeszkadzał by mi wcale. A fabryczne zgripowanie ma taki plus że grip Ci się nie rozkręci, nie odpadnie itp. (chodzi o mocowanie gripa śrubą statywową)
u mnie w 5 grip mimo, że oryginał to też trzeszczy i ma luzy:/ a w 1 tego nie mam :)