Andzelika
Wersja do druku
Andzelika
Hmmm...ciezko..ciezko cos znalezc...jesli to nie bedzie Agata to moze Joanna czyli Asia;)
Amanda??
Widzę, że strzelanie się zaczęło :P podejrzewam, że to Agnieszka :)
Czytając kolegów, mam wrażenie, że Agnieszka to zbyt pospolite imię, żeby można było sobie zrobić trywialny tatuażyk na udzie...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Model, pisaliśmy w tym samym czasie :d
Anastazja?
oczywiście, że to jest tatuaż (choć dogłębnie nie sprawdzałem :oops:).
o rany, widzę ostrzał prowadzicie równo, i to równo po omacku.
choć akurat w tym wypadku trochę się nie dziwię. :wink:
ale proszę mi pokazać gdzie na której stronie mam modelkę Aldonę na przykład? :roll:
jak zadaję zagadkę, to staram się, aby była ona - IMHO - do odgadnięcia raczej normalnymi metodami "myślącego człowieka", a nie tylko sowieckiego żołnierza (rozpoznanie bojem). choć oczywiście dobrze bawić można się przy każdej metodzie. :twisted:
tym razem wskazówką była kiepska obróbka zdjęcia i pseudo HDR, który zafundowała mi kiedyś nowa wersja ACDSee przy obróbce RAWów - a ponieważ spróbowałem tego tylko raz (normalnie używam DPP), to sprawa wydawała się być prosta. na stronie MM mam tylko jedno zdjęcie tej modelki, ale wystarczyło przejść się po wskazywanych tam stronach samych modelek, aby u jednej znaleźć z 5 moich podobnie "pięknie" obrobionych fotek z podobną kolorystyką, podobnym pseudo HDR i z podobnego miejsca.
dlatego oczywiście jest to Agata.
Bangi wygrywa i zadaje następną zagadkę. gratulejszyn! 8-)
reszcie bardzo dziękuję za udział. :)
(ciekawe tylko, czy strzelał, czy trafił mniej więcej w ww. sposób? ;-))
To kolejny strzał:
Andżelika ?