Nieszkodzi. Nie Ty zrobiłeś bałagan tylko Adobe CE, Winsoft i Wimal :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Paradox
Wersja do druku
Nieszkodzi. Nie Ty zrobiłeś bałagan tylko Adobe CE, Winsoft i Wimal :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Paradox
Swoją drogą to niezła paranoja. Kupujesz soft u nas, a jak chcesz wersję wyjściową (angielską), to musisz zapłacić więcej. A jeśli sobie ściągniesz z GB czy USA taniej, to BSA już Ci doliczy ile trzeba..
A ja dzisiaj pobrałem z sieci wersje demo Adobe PS CS2 PL. Tak, tak.... do tej pory pracowałem na kupionej 5 lat temu. I leżę na plecach walcząc z objawami hiperwentylacji.:shock: Nie wiedziałem, że to aż tak dobre oprogramowanie.
Teraz dopiero zrozumiałem te teksty o PS.
Już zamówiłem wersję pudełkową.
2007. Troche zamieszal Apple i jego "intel inside".Cytat:
Zamieszczone przez oskarkowy
Na wiosne nie masz co liczyc. Poza tym Adobe ma
naprawde zagwostke, co poprawic w PS ;-)
Eee, nie czytasz wątku :) Muszą przepisać wszystko co się da na 64 bity.Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Przeciez to oczywiste. Rownoznaczne z przygotowaniem doCytat:
Zamieszczone przez gietrzy
mac'owych inteli. Ja mowie o dodatkowych "opcjach"...
Zeby bylo jasno - Adobe nie nazwie nowej wersji CS3 tylko
dlatego, ze dziala 64-bitowo i jest kompatybilne z nowymi
systemami operacyjnymi. Musza miec nowe tools i features :-)
To co sie dzieje w srodku, uzytkownik programuw zasadzie
nie widzi...
Czyli oglęgnie rzecz ujmując zakup tego programu będzie oznaczał zakup nowego systemu operacyjnego. Dobrze rozumiem? XP Home nie będzie z tym gadał? (kompa już mam) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Nie wydaje mi się by zdecydowali się na taki ruch. Mogą sobie ewentualnie odpuścić Win2000 (:evil:), ale XP to już inna para kaloszy. M$oft by ich zjadł. Poza tym jest im na rękę taka przejściówka. More money 8)Cytat:
"Citing a policy of not commenting on future ship dates, the company would only point to its track-record of releasing significant upgrades to its creative professional applications every 18-24 months".Cytat:
To cytat ze strony Adobe.
Nie wiem, kiedy wyszedł CS na peceta, na maka - w kwietniu 2005. Dodajesz 18-24 miesiące plus zapas na nowe procki w makach i już wiesz. Nie sądzę, żeby różnice w dacie premiery nowego CS-a na maka i peceta były specjalnie duże. Nie muszą się śpieszyć, i tak nie mają konkurencji...
A co masz jakieś problemy ze zrozumieniem języka polskiego ?Cytat: