na krótsze trasy również się piszę.
na dłuższe, licha kończyna nie da rady.
na krótsze trasy również się piszę.
na dłuższe, licha kończyna nie da rady.
Mieszkam w jeleniej jak ktos bedzie w tych okolicach to chetnie doskocze
Witaj na forum!
Panowie, ja idę w sobotę, choćby się paliło i waliło :) Planuję wyjść w góry ok. 13.00 (prawdopodobnie wjedziemy na kopę wyciągiem). Niektórzy powiedzą, że późno, ale ja mam w planie złapać zachód słońca (o ile będzie), a jak nie, to podświetlone chmury w kotlinie. Powrót po zmroku. Wbrew pozorom po górach chodzi się po ciemku bardzo bezpiecznie, oczywiście z latarką/czołówką i po właściwych szlakach, bo nie ma korzeni, kamieni, dziur itp. itd. Mam w planie zabrać kolegów fotografujących ale każdy jest mile widzany i zapraszam na wędrówkę!
W planie Kopa -> Równia Pod Śnieżką -> Śnieżka -> Strzecha Akademicka -> Samotnia (jeśli będzie chciało nam się jeszcze zejść) -> Biały Jar.
a może nie sobota, a niedziela? to ja bym się pisał:) bo w sobote niestety we wro na PWR muszę być... a przynajmniej na chwile...
To ja sie pisze
W niedzielę też chętnie wybiorę się.
btw, poniżej sprawdzamy pogodę i zachody słońca w górach ;)
http://kamery.humlnet.cz/pl/kamery/snezka
http://skywindows.net/infotel/pl/pages/5-kamery?w[21][cms][mode]=read&w[21][cms][lang]=pl&w[21][cms][action]=show&w[21][data][id_camera]=72
Jak w niedzielę to i ja może się dołączę, tylko może wyjść trochę wcześniej, bo niektórzy muszą jeszcze wrócić do Wrocka;)
ja mogę i w niedzielę :) Wieczorem również wracam do wro.
To trochę jest chętnych na wspólne spotkanie i połażenie po górach. To może więcej szczegółów. O której, gdzie i jak się spotykamy. Ja będę jechał autem z okolic Wrocławia (2km od granicy miasta), mam trzy miejsca, więc jak coś to można się zgadać i mogę podjechać jak ktoś chętny.
Plany zmieniają się jak chorągiewka na wietrze...
Plan jest taki: Szrenica -> Śnieżne Kotły -> czeska strona Karkonoszy, NOCLEG NA SZRENICY -> wschód Słońca z Śnieżnych Kotłach lub Szyszaku :)
W niedzielę moglibyście dołączyć do nas np. na Szrenicy (niekoniecznie o wschodzie :) )