True True:mrgreen: i lzejszy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez asknet
Wersja do druku
True True:mrgreen: i lzejszy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez asknet
To może odkręcić obiektyw wkręcić dekielek i zrobić otworek. Super tanio, super lekko :DCytat:
Zamieszczone przez mmsza
ja mialem mieszane wrazenia podczas zabawy z 100-300, 70-200 sigmy jest znacznie szybksza i poreczniejsza. Szybkie zmiany ogniskowej + lapanie AF wymagaja cierpliwosci :)
o fajnie a zostaly Ci jakieś fotki z tego jak porównywałeś te obiektywy ??;-)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
chodziło mi raczej o porównanie noewgo canona 75-300 IS z tą sigmą 100-300 :-)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
odniosłem się do tej części postu mając nadzieje że byc może opierasz na czymś swój wniosek ...:-)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Przestancie mieszac :roll: .
Spokojnie Vitez :wink: nikt nie miesza tylko chcemy konfrontacji Sigmy 100-300 f/4 z 70-300IS USM Canona 8-) .Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
to proponuje inny wątek... ten jest nieco na inny temat :/
Ee tam jaka ciężka ta Sigma 100-300, łażę z tym sporo i jakoś mnie nie męczy. A ostatecznie zawsze można zrobić tak:
Porównywanie jakości 70-300 do 100-300/4, to po prostu świętokradztwo. Miałem obydwa. Niestety nie miałem Canona 100-400, ale widziałem fotki z niego i nie powalały jakością jak te z Sigmy. Być może była to jednak wina fotografów, nie obiektywów.